politician yo unnu yo MP, yo unnu, government gimme mothers, yo, fathers listen yo jamaica gimme
yo yo politician mek the youth dem thinking negative war bruk dem can't catch you dem f**k up unnu relative cah dem have some AK and some HK that is very big ghetto youths dem wah fi move from the ghetto go ah cherry hills (repeat)
mek we talk bout the money wey ah fix up road na'ave no money so our gun clip must load tired ah the dirty bed , tired of the one suit termites chince out thick tuff board farmer nah mek no money,and the pig truck load cah bear the weight and there is nuff load poverty mek the kids love road AND AH SO WE LOSE NUFF AH THE YOUTH DEM body lifeless, soul devil christrest and it choiceless, no niceness , fi we ah nuh crisis , eh crises when fi dem livity priceless, dem bi-sex have gal ah rub down dem triceps and dem biceps nah vote you nah get my X
politician mek the youth dem thinking negative war bruk dem can't catch you dem f**k up unnu relative cah dem have some AK and some HK that is very big ghetto youths dem wah fi move from the ghetto go ah cherry hills (repeat)
coulda head thats red like rose, or green like few damn hulk wah house stack up and food and bulk youth dem too outta shoes and pulp giwwe piece ah the money from your cuban bulb and we waiting get scraping, minimum pay thing ah so bullet, from the K spin , bust your face in, yellow taping unnu nuh care, inna dark eye glass, unnu drive pass and ah smile laugh, raise everything up from the food to the oil cost when we coil soft and the system tough like tile chalk,no chalk tile listen to what i ask why we cant afford the chicken fly parts why me granny can't get the medicine fi the child cough why fi mi gal me can't buy the heel wey ah spike off and me mek a bike start and get some of the breeze wey the kite caught
politician mek the youth dem thinking negative war bruk dem can't catch you dem f**k up unnu relative cah dem have some AK and some HK that is very big ghetto youths dem wah fi move from the ghetto go ah cherry hills (repeat)
death to all white and black down-presser you ever been ready by any means necessary to do the unnecessary only because ah nest dem sniff and come sturry, unnecessarily say dem come to evict we from the same place dem did drop we harvesting pure duppy in society contempt, .................., *u*k fist to get, inflicting from herbicide, to infanticide, cosmetic genocide pon ghetto pickney trimming black roses of their gruel.....
-- Edited by verssatyle on Thursday 19th of March 2009 11:55:20 AM
yow yow politician mek the youth dem thinking negative war bruk dem can't catch you dem f**k up unnu relative cah dem have some HK and some AK that is very big ghetto youths dem wah fi move from the ghetto go ah cherry hills (repeat)
mek we talk bout the money wey ah fix up road na'ave no money so our gun clip must load tired ah the dirty bed , tired of the one suit termites chinx out tix up board farmer nah mek no money,and the pig truck load cah bear the weight and there is nuff load poverty mek the kids love road AND AH SO WE LOSE NUFF AH THE YOUTH DEM body lifeless, soul devil christrest and it choiceless, no niceness , fi we ah nuh crisis , sehchrist yes when fi dem livity priceless, dem buy sex have gal ah rub down dem triceps and dem biceps nah vote you nah get my X
coulda ENDORSE red like rose, or green like few damn hulk wah house stack up and food and bulk youth dem toe outta shoes and pulp giwwe piece ah the money from your cuban bulb and we waiting, get scraping, minimum pay thing ah so bullet, from the K spin , bust your face in, yellow taping unnu nuh care, inna dark eye glass, unnu drive pass and ah smile off, raise everything up from the food to the oil cost when we coil soft and the system tough like tile chalk,no chalk tile listen to what i ask why we cant afford the chicken thigh parts why me granny can't get the medicine fi the dry cough why fi mi gal me can't buy the heel wey ah spike off and me mek a bike start and get some of the breeze wey the kite caught
death to all white and black down-presser you ever been ready by any means necessary to do the unnecessary only because ah nest dem come sniff and come sturry, unnecessarily say dem come to evict we from the same place dem did drop we harvesting pure duppy in society contempt, .................., *u*k fist to get, inflicting from herbicide, to infanticide, cosmetic genocide pon ghetto pickney trimming black roses of their GLORY.....
Corrections are in red.
-- Edited by Figs on Sunday 17th of May 2009 11:03:18 PM