-- Edited by greedy on Sunday 17th of May 2009 01:50:35 PM

RE: THE FAMINE VOLUME 3 MIXTAPE COVERS VERSION 1 & 2 DJ GREEDY

lol at B

Bentley, British wrote:

lol at B

THE IDEA SEEMED RIGHT AT FIRST...YUTE DEM LOOK HUNGRY (FAMINE).. DONT? LOL

next time dont be cheap get a real designer .....caw the gurl head missin.....and she bigger dan di car but yet she sitin on it the cus are choppy...well di movado one and the vybz rum can pass but .....tsk do weh u a do maybe u will get better

COVER Astrum

K17 wrote:

next time dont be cheap get a real designer .....caw the gurl head missin.....and she bigger dan di car but yet she sitin on it the cus are choppy...well di movado one and the vybz rum can pass but .....tsk do weh u a do maybe u will get better

ah nah matter of being cheap star... di mixtape is promoting music di cover is juss complimentary,... but mi see wha ya seh still.... mi may link u fi build di next 1 fi mi...bless

K17 wrote:

Couldn't have said it better.

K17
DezinA BwaI
greedy wrote:

K17 wrote:

ah nah matter of being cheap star... di mixtape is promoting music di cover is juss complimentary,... but mi see wha ya seh still.... mi may link u fi build di next 1 fi mi...bless

mmm u jus have a strong promotion or ad campagne stillz but is all gd i hr ya