K17
DezinA BwaI
J-goose productions wrote:

ummm......kool I guess

yearight  a weh u comr from   sweeping any body wid any real opinion

~|-MZ GANGSTA- *** -BRAINZ-|~
Mad me don.. like how u mek it look like she a pose fih the camera... weird although a that she a do... anyway me nuh rate how the fonts small.. the one with the details... Guess a true u ave nuff details... Otherwise it well Bazzle...

Brainz Designz
263599490800.3567.825422612.png

BRAINZDESIGNZ.COM

::_mzja Designer_::
K17 wrote:

J-goose productions wrote:

ummm......kool I guess

yearight a weh u comr from   sweeping any body wid any real opinion

it can gwan not many of ur bests work

K17
DezinA BwaI
yea brainz a so dem move ova ya enuh dem have nuff writing if u eva see the rest done by oda ppl u lafff yute a try mi a try come up now u zimmie and mek a likkle green .........lol jq u seh not my best work dat mean u know mi work now blush u a mi sexiest critic enuh

::_mzja Designer_::
The texts font could vary more in terms of the font type, also I've seen you do pieces similar to this before and this sux compared to U're others and the text is not really legible, you have to really look at it to get info...focking tek it or leave it Bossbman

kool

It sell off, me rate this

madd.. th paparazzi ting on th left a gwan fi it.... sikkk

xXx*JC eNT. *xXx
kool