JUST VOTE FI DI VIDEO (RIGHT THROUGHT THE DAY TIL FRIDAY EVENING) WHETHER YUH SEH GAZA OR GULLY CAUSE A DANCE HALL MUSIC. DEM A FIGHT IT A YAAD SUH MEK WI TEK IT TO DI WORL'.
never in a million years!! mi a nuh nuh band wagonist mi hate vado from day 1 it nuh hav ntn fi do wid kartel...cuz mi hate him from b4 him even do di tune dem wid di dadz...vado just too uneducated mi nuh want him a represent meee...mi love dance hall but mi nuh wah nuh idiot a represent it...betta u tell me fi vote fi shaggy, sean paul, mr vegas, mad cobra etc.
Nope not voting!!!!!!!!!! Why? This has nothing to do with Movado, ah matter a fact I'm not voting cause I'm trying to protect his gangsta image. This video lame, and the song is even orst!!!!! If he had a different song and better video then yes... BUT NO!!!!!!
never in a million years!! mi a nuh nuh band wagonist mi hate vado from day 1 it nuh hav ntn fi do wid kartel...cuz mi hate him from b4 him even do di tune dem wid di dadz...vado just too uneducated mi nuh want him a represent meee...mi love dance hall but mi nuh wah nuh idiot a represent it...betta u tell me fi vote fi shaggy, sean paul, mr vegas, mad cobra etc.
your reason a utter rubbish but a jah law still even the dumb an ignorant shall have their say so mi haffi accept wha yu sey cant say i like it but a so it go mi a vote