Topic: Dj Quiva's aka dj rubbut current Logo (cancelled)

I....dont....Know

Dj Quiva's aka dj rubbut current Logo (cancelled)

Permalink Closed
Well Quiva ask mi fi mek a logo fi har an dis a wa mi come up wid tell mi if unnu like it cause mi nuh wa use ntn wa nuh look good yu seet

-- Edited by Ranade at 11:28, 2009-02-27

Attachments

993qyv.jpg

RE: Dj Quiva's current Logo (tell me what you think of it)

Permalink Closed
Look Good
dame !! It looks great

Permalink Closed
COOL, WHO IS THIS DJ

Permalink Closed
KINDA PLAIN

K17
DezinA BwaI
Permalink Closed
HMMM SHE FROM NEWYORK ???? SHE ONLY PLAY AMERICAN MUSIC ????? HMMM KOOL DO U TING

Permalink Closed
raeeee queefa, get sign

Permalink Closed
confusey it so smalllollollollollol

I....dont....Know
Permalink Closed
IWALLACE12 wrote:

dude its a logo not a wallpaper lc

993qyv.jpg

Permalink Closed
Sic

Permalink Closed
hmm Different

Dj Lady Rodigan 

I....dont....Know

RE: Dj Quiva's aka dj rubbut current Logo (tell me what you think of it)

Permalink Closed
K17 wrote:

HMMM SHE FROM NEWYORK ???? SHE ONLY PLAY AMERICAN MUSIC ????? HMMM KOOL DO U TING

No its dj rubbut but she change har name yu seet

993qyv.jpg

x^MZ H0TT H3@D ^x

RE: Dj Quiva's current Logo (tell me what you think of it)

Permalink Closed
it good !!!!

mzj fyahhhhh

RE: Dj Quiva's aka dj rubbut current Logo (tell me what you think of it)

Permalink Closed
Ranade wrote:

IWALLACE12 wrote:

lmao I like it...But New York...Umm...Mi Nah kno Bout Dat One deh....

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

mzj fyahhhhh
Permalink Closed
Ranade wrote:

IWALLACE12 wrote:

lmao I like it...But New York...Umm...Mi Nah kno Bout Dat One deh....

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

K17
DezinA BwaI
Permalink Closed
Ranade wrote:

K17 wrote:

i now but im tellin u weh di newyork come from satue of liberty she from new york??????? and the text hmmmm

no tek dis as badmind caw nuff ppl a gu wa seh so.....but u need fi reserch how logos are dsigned dem alot different dan any other design look pon fedex and all stephen di genius logo fi inspiration

read...............below.gif

Logo design is much more than simply design a logo. It's the tip of the iceberg in a corporation and the budget to advertisement is very important when deciding the logo strategy. For small business it's important to create a logo that really relates to the product or philosophy of the company, while for big corporations the simplest the best, because of that we see most of the huge companies using just lettering or a piece of their past logos,

I....dont....Know
Permalink Closed
K17 wrote:

Ranade wrote:

K17 wrote:

i now but im tellin u weh di newyork come from satue of liberty she from new york??????? and the text hmmmm

no tek dis as badmind caw nuff ppl a gu wa seh so.....but u need fi reserch how logos are dsigned dem alot different dan any other design look pon fedex and all stephen di genius logo fi inspiration

read...............below.gif

Logo design is much more than simply design a logo. It's the tip of the iceberg in a corporation and the budget to advertisement is very important when deciding the logo strategy. For small business it's important to create a logo that really relates to the product or philosophy of the company, while for big corporations the simplest the best, because of that we see most of the huge companies using just lettering or a piece of their past logos,

Thanks thats the type of posts i like opinions are what i need to better my work thanks

993qyv.jpg

K17
DezinA BwaI
Permalink Closed
Ranade wrote:

K17 wrote:

Ranade wrote:

Thanks thats the type of posts i like opinions are what i need to better my work thanks

yea man  no  problem nufff ppl wud seh it mad jus so and me see nuff logo weh ppl a do weh can pass fi logo....u haffi research pon tings weh u  do is a art no jus open di ting and jus run off if u serous get a sketch pad and sketch out design a weh u a d first ....mi a nuh the best but me can show u di right direction or help so wh mi show u a my way a helpin bless do u ting pon the rest a u work and get better maddddddddddddddddddddddddddddddddddddmad

"International G"
Permalink Closed
maaad...
but mi woulda tek anotha letter type... it don fit wid di rest...
Do yuh ting yute...

GAZA Thugs...
Kuff Ting...
KUFF KWAFF KWEFF...
*Sham-Rock Production*
Permalink Closed
madd

Permalink Closed