Topic: difference between white people and black people

difference between white people and black people

white man:walking in the hoods hear a little noise, he said to his frens lets go an see what is it.
black man:walking in the hoods hear a little noise,he sai to his frens yo hear that mi gone to r**s
white man:them see wah duppy inna dehm house them get up an go look pon the person what are you doing here
black man:mi inna house an mi hear wahn littl noise then mi see man inna three peice suit they walk come to mi open all the room door before we even reach it
white man:yo step pon a white man toe an dont seh sorry he laughs  and said sorry 
black man:yo step pon a black man toe an nuh seh sorry ,them get man an seh a wah do them b*m bocloth people yah man yo not even seh sorry to r**s

ahm ok...dis kinna hard to read cuz it so squinge up an ting

not really funny still

okay....

If u wanna be the best, do ur best

MZJA Head of State
it can gwaan but it no all that funny

ok...

mzj fyahhhhh
wtf.gif

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg