(intro) yeah demarcooo yo she aks mi if mi waan di P**y mi seh yeah yeaaaah
(chorus) she cyaan believe it she seh mi c**ky mek she sing bare harmony gal mek mi tek it go to marvely and you and your friend dem cyaan par wid me yeah she cyaan believe it she seh she waan fi get di ting intense waan mi c**k a rope side or di zinc fence waan mouth a rasclaat style we a invent yeah
she seh mi hood feel good she say she nah leave demarco and anywhere in the world that you go this gal a come tell me seh she wont go girl
so if you come fi run the P**y my girl weh you a weh pon mi nuh inna long conversation ?????????? you so bring di P**y come gi me
I cant believe it di c**k a rope side a di guitar when mi ?? pon di tip mi have mi finga a play guitar
she cyaan believe it she seh she waan to pon di house stop mi waan four start four stop dont stop dont stop dont stop dont stop
she seh mi hood feel good she say she nah leave demarco and anywhere in the world that you go this gal a seh she wont go girl
so if you come fi run the P**y my girl weh you a weh pon mi nuh innalong conversation ?????????? you so bring di P**y come gi me
she aks mi if mi waan di P**y mi seh yeah yeaaaah yeah yeah yeahh she aks mi if mi waan di P**y mi seh yeah yeaaaah yeah yeah yeahh yeah demarco