Topic: IS THERE ANY COMING BACK FI U WIFEY/GIRL FRIEND IF SHE TELLS UNNU SHE FCUCK WID ANODA MAN?

IS THERE ANY COMING BACK FI U WIFEY/GIRL FRIEND IF SHE TELLS UNNU SHE FCUCK WID ANODA MAN AND CLAIM SEH A MISTAKE? [72 vote(s)]

NEVER, NOT IN THIS LIFETIME
31.9%
RASS BULLET FI SHE
25.0%
DAT A MI NEWEST ENEMY
13.9%
LEMME TINK BOUT IT
11.1%
YES
4.2%
MAYBE
13.9%
-M-
MZJ ™Trademark Style

IS THERE ANY COMING BACK FI U WIFEY/GIRL FRIEND IF SHE TELLS UNNU SHE FCUCK WID ANODA MAN?

IS THERE ANY COMING BACK FI U WIFEY/GIRL FRIEND IF SHE TELLS UNNU SHE FCUCK WID ANODA MAN AND CLAIM SEH A MISTAKE?

MI JUS ATTACH A POLL FI DI FUN A IT!!

yea but mi nuh think u woulda feel di same

Guys forgive but they never forget. Most likely they'll never look at her the same way again.

NEVER, NOT IN THIS LIFETIME

no place 4 her..from she diss she 2 a get dissmiss

i would forgive but i would never put my all in it again cuz i might get burn again

ll3949o49tp.gif

nah mi cant 4give that

NO....

it'll NEVA be the same.....yea...u mite forgive her and ting but 9 out out of 10 times it nuh mek nuh sense unu guh back cuz u neva goin look at har di same and it goin always be comin up in arguments...especially wen u want har to feel really bad...and di man ago start pree har hard!...him ago start move paranoid....if she talk pan har phone a way!..di man ago feel like a sumthn she up to.....y...nobody wants to play the fool twice....suh mi wuda seh no...there is no coming back...if u thnk u can come back....u jus lyin to urself...doh be a hypocrite bout it...ya...dat mi thnk still

nope...i aint that nigga. just like a mistake can cost u a life....that mistake gonna cost u this guy

NOT A R*SSS, MISTAKE? LOL! SHE SLIP, FELL AND LAND ON HIS DICK ARGUMENT CANT WORK. SHE HAFFI LEAVE THE BUILDING FASTER DAN HOW $100 DIGICEL CREDIT SELL.

iqk6l2.jpg

-M-
MZJ ™Trademark Style
bankz wrote:

NO....

it'll NEVA be the same.....yea...u mite forgive her and ting but 9 out out of 10 times it nuh mek nuh sense unu guh back cuz u neva goin look at har di same and it goin always be comin up in arguments...especially wen u want har to feel really bad...and di man ago start pree har hard!...him ago start move paranoid....if she talk pan har phone a way!..di man ago feel like a sumthn she up to.....y...nobody wants to play the fool twice....suh mi wuda seh no...there is no coming back...if u thnk u can come back....u jus lyin to urself...doh be a hypocrite bout it...ya...dat mi thnk still

mi agree wid bankz....neva gan look at her di same way. mi nuh see how him get u inna bed, pull down u panty n put buddy inna pucci a mistake. dead u fi dead after dat. lol @ fall n land on him dick lol

MZJA Music Producer
NOT A RA$$

-M-
MZJ ™Trademark Style
not one man say yes lol...ladies take heed

radkin wrote:

NOT A R*SSS, MISTAKE? LOL! SHE SLIP, FELL AND LAND ON HIS DICK ARGUMENT CANT WORK. SHE HAFFI LEAVE THE BUILDING FASTER DAN HOW $100 DIGICEL CREDIT SELL.

lmaolol

MZJ ELECT WIFIE
LOL DAPPA ME WOULD NEVER DO DAT TO U AT ALL LOVE IS TOO DEEP FE CHEAT

26 people die from swine flu & everybody wants 2 wear a mask. 2,000,000 people die from AIDS and nobody wants to wear a condom!

It's a tough decision, it's easy to say no now but sometimes depending on how much you been through with someone these situations actually tend to work out. I'm gonna go with maybe.

disbeliefnosrtlolbyeangry nobye2

GRIM ON TOP OF DI WORLD  :weed::madr:

See all of y'all prove ma point....y'all would never look at that person the same again but when it's the other way around "women' does tek back y'all and try move on like it never happened. Women who are so forgiving need one box to ra**.

bullet fi har st8 no look back are nothing lol a joke i wudn't look at her the same but i depends on the relationship and how strong it is

kmt no sah

993qyv.jpg

waht u muss be crazy

Back with avengance