Topic: TELL IT TO DEM SAY-BLAK RYNO (lyrics) Advocate riddim VERSS Xclusivvvv

Posts: 466

TELL IT TO DEM SAY-BLAK RYNO (lyrics) Advocate riddim VERSS Xclusivvvv

Ah Ryno (anywhere you diss and hide me shall find you)
see it deh ,me she
yeah heh, yea ,yea yeah heh
yea yea , ay hey yeah heh
ay hey

Some bwoy say dem bad
ah chat dem chat too much
dem claim say dem ah gangsta
but me guess dem not so tough
when me rise up the calico and squeeze it mek it buss
me never left the askella , step to me you get flushed

tell it to dem say
me ever have the matik on me
tell it to dem say
I never left me strappings off me
tell it to dem say
anywhere me go me have me beretta
I never left my semi nah, I gotta bring that something on me
(repeat)

tell it to dem say
Ryno nuh fight like Chinese film
pop me pop bone like violin string
dem find him but cant find him chin
me nuh check nor styling, nah boots up nor .. him( hey)
me nuh wild him ,me let out the fire with the stylish pin
them think me nuh have it , me have it
sometime inna me waist or pocket
me nuh follow people and bring it inna jacket
me bring it inna car when me inna the traffic
mek a wrong move and a lesson you ah have it
you ah go disappear just like magic
cah me nuh play with people , me born fi evil
tell dem steven

chorus

me nah touch road and left my tool
wey fi go inna the holster
just in case I gotta put a brain pon the wall like poster
shot itch up inna belly like holster if a boy try get closer
dem ah go get gunshot like medicine , send in from Doza
boy haffi tek wey demself when the rifle shot dem start blow
and who nuh dead dem ah fret ah bawl out
shot ah fall like snow
wey shot ah come from dem nuh know
mother bawl out and ah shout
dont give icebox no joke , when she see her son
skin ah jerk like pork

chorus

VERSE
Posts: 466
SEE IT DEH?..........YEH HEH

VERSE
Posts: 1845
BLESS BOSS

n660571991_1824275_1964.jpg

$.$erjizzle........................."Dont shoot di messenger"

Empire straight
A JIZZZZLE.......T.O.P(TEKK OFF PRODUCTION)
KILL DEM ALL& DONE............"DOE RUN" -DOE RUN BARBER BOI-

 

Posts: 1240