Topic: 'Mavado Is A Dunce' - Jeffery Hype ( DEM HAVE PICS OF TATOO DEM ALSO!!)

1 2 37  >  Last»  | Page of 7  sorted by

'Mavado Is A Dunce' - Jeffery Hype ( DEM HAVE PICS OF TATOO DEM ALSO!!)

findImg.php?pic_size=200&table_name=news_img_tab&table_field=img_id&img_id=1897 Since the war of words between Portmore Empire leader Vybz Kartel and Alliance prodigal son Mavado at the recently concluded Champions In Action held over the Heroes weekend at Jamworld in Portmore, St.Catherine. There has been a lot of controversy surrounding a song that was done by Mavado to counteract Kartel on the Self Riddim Riddim (Martial Arts).

In the track Mavado complained about Kartel being a homosexual, because his road manager and close friend Jeffrey Hype allegedly tattooed the deejays' name on his neck complimented with a cherry. This in the eyes of the Gully Gad is the epitome of homosexual behaviour.

Since 876radio.com broke the story and world premiered the exclusive track a plethora of rumours have flooded the streets and other internet sites that the claims by Mavado are true.

However to add some clarity to the situation 876radio.com decided to do some investigating into the matter. Earlier today we met with the man in question Jeffrey Hype and posed the question to him about what was been circulated in the media. In an exclusive interview Hype had this to say.

"Chuckle ..wah a dat dem a seh, nothing nuh go suh. First thing Mofraudo is a dunce him cannot read and write so you have to see with him. Mi an Mofraudo dem grow up a di same place right yahso ah Mannings Hills Road and Cassava Piece and mi kno fi ah fact seh him cyaah read and write. Look pon mi neck weh yuh see."
A closer glance revealed the words "Hype" written and the right and "Donna" on the left with three little hearts and a flower.

According to Hype "Donna" is the name of his significant other "ah not even like seh any of di words dem start with "K" suh tell me how him get 'Kartel' from that yuh nuh see seh him really cyaah read and write".

Hype did admit that he does have a tattoo of the deejay's face on his right hand and says it was done to show his insurmountable respect for the deejay who is like a father to him. "ah him open mi eyes to a lot a things, and mek mi see nuff places weh mi neva tink me woulda eva dream fi reach and just the respect weh him show me, that's why mi put di tattoo deh". - He added.

"Him seh Bounty a fi him Don suh Kartel ah my own, me is not a singer, deejay or a dancer suh tell Mofraudo fi stop call up mi name. If is a 'Hype' him a look why him nuh go call up Foota Not-so-Hype name. Him a sing ting inna song bout mi and mi tell him seh mi want a rematch and all now mi cyaah see him".

In closing  Hype said in the words of Kartel, "Life sweet and we want money fi spend a dat mi a pree. Mi nuh have no time a waste pon Mofraudo".

We have embedded some exclusive photos of Jeffery Hype tattoos for your viewing pleasure (see images below)

Jeffrey Hype Tattoos

hmmDA MAN SEH DA GULLY FISH CYAAN READ & WRITE NUH WONDA HIM SAY HIM DOES MESS UP SO MUCH IN HIM TUNE DEM!!lmao   

EMPIRE MI SAY!!

998_0938.jpg picture by yardflex_album

~|-MZ GANGSTA- *** -BRAINZ-|~
kravtz31 wrote:
Hype did admit that he does have a tattoo of the deejay's face on his right hand

Me nuh rate that....

Brainz Designz
263599490800.3567.825422612.png

BRAINZDESIGNZ.COM

MZJA Artiste
is a hype Mofrado A Loookkkk

brainz wrote:

kravtz31 wrote:
Hype did admit that he does have a tattoo of the deejay's face on his right hand

Me nuh rate that....

yeah i hear yuh, i dont care how much u respect or look up to someone, gettin a tattoo of dat person is overdoin it

hmm DI MAN PUT TATTOO A KARTEL YEH PLUSS HIM HAVE HEART PAN HIM SKIN TO YEH... SO NUH THAT MI ARTIST A HIGHLIGHT YEH...FISH BEHAVIOR YEH

ALLIANCEEEEEEEEEEEEEEEE:ppp

<((\\=^=Rimz=^=//))>
MI NUH LIKE HOW DAT LOOK...HIM PUT HIM WOMAN NAME AN A MAN FACE? DAT NUH ADD UP

rororolollol: Mofrado is a cunt! lol No wonder is lyrics doh make any sense, cause him tho have sense! lolrorolol

him cya read fi tru still
d man ave him woman name pan him neck

ntn nuh wrong
bad ppl ting

LONG TIME MI TELL U MAVADO CAAN READ

selectahsnipa wrote:

brainz wrote:

kravtz31 wrote:

Me nuh rate that....

yeah i hear yuh, i dont care how much u respect or look up to someone, gettin a tattoo of dat person is overdoin it

Suh wa bout *lo**clatt The Game? The man ave him idol Easy E same place pan him hand

Sum man fi gweh

mek sure u nuh put on nuh tattoo anuh man

Na na na na na naaa naaa

Tattoo a man pix on him hand. Sum wrong wit dat.

lol ah a suh it guh

so jeffrey hype sleep wid kartel by him side den?

wow Di Bwoy dem a Fag! Dem a Fag!

Mi can barely get my woman to tattoo my name on her, much less a whole picture a me weirdface.gif
Something fishy a gwan there so!!!! hmm

haha..bwooy some tings inna dancehall...nuh man picture a go pon my body..weh dem feel like

.·´¯`·->[CRAIGYC]<-·´¯`·.
Mafraudo fi go hold him corners!

Yesterday is history, 2mrw is a mystery, Today is a gift thats y its called the present!

So where da tat whe vado seh him have kartel name wit cherry deh? meen see da one deh atall...lol

998_0938.jpg picture by yardflex_album

indeed