Topic: introducing the man of the moment-----CHINOJERMZ

introducing the man of the moment-----CHINOJERMZ

this is the coming of the chosen warrior...a real bumbuh claat nigga that tell yuh the real deal without bias...i enter this forum for the ra** music but i found other interest and friends that i n i chose...no dem a no disciples...jus bonafide friends
check out the profile n u will have a first hand view or impression of me but be warned i can be nice,naughty, provoking and vex nuh bumbuh claat if u step 2 me wrong n me will dis yuh...so respect due to who deserve it and gunshot ....wha? oh a no the warrr forum dis? o sorry ppl

my name is j.Phillips
country is jamaica ..Kingston 13
have a yute..get a yute a di same thing
his name is jean-marc...no not jean...(JAWN)
yea...mi luv music n loyalty n thats why mi caan stand Kartel though more while we hangout up a white hall...aidonia...we link in a church league football competition him bad..Rhyno a mi dupes from spade corner but the whole loyalty thing bug me with them
mi luv girls alot..especially the hair on them body yuh nuh yuh jus gentle stroke it mek it lay down ...mi nah talk nuh wool hair ..di baby hair n with that sex..wen a no dat a soccer n game..the net is a night time thing
mi yute is the same like me ...him a five a mi pawry dat
mi work with the government but a no police r military thing a jus admin thingy
should be decent but mi jus like the whole gangsta worl since me grow in a it
what again ..mi like sex..o me say dat a reddy..jus a check caw mi nuh want left it out enuh..thats a bout it...n o in GOD I PUT MY TRUST..he made everything happen ..the whole survival of the ghetto n prominence..to him be the glory enuh..n the saying under my signature about the weak is powerful than the strong is because they try to use their brain to outsmart the superiority of their opposite..DI DI Di THATS ALL FOLKS...Musicnvm   badman 37x33..o n mi nuh like boasy ppl caw two bull cawn rule in a one pen

-- Edited by chinojermz at 11:56, 2008-09-30

RE: introduction

hmmm welcome

RE: introducing the man of the moment-----CHINOJERMZ

welcome

big welcome

Dis is di best intro me seen in a long time lol .... wel

hail

wad up

Rudebwoy Entertainment
J - Phillips welcome my youth !

An empty brain is the devil's shop

welcome to mzja

welcome to di zone

wel4wud mi dan, in da meantime check this out....myspace.com/lyndotherealmaestro

yow respect fi di welcome....much luv fi the females dem....and maximum respect to the thugs dem whey a welcome the warrior...bless to evry baddy

yow littlemisslinkz link up@the white board

Welcome Gangsta... Reflecting my personality there... And if u should do a 1 survey u notice seh a the HYPE and BOASY people dem rate Kartel....

Brainz Designz
263599490800.3567.825422612.png

BRAINZDESIGNZ.COM

Bless UP