Topic: Kartel, Deva Bratt at odds - Deejays claim rights to 'Portmore Empire'

Kartel, Deva Bratt at odds - Deejays claim rights to 'Portmore Empire'

STARLEFT_1_PDQKJHighlanAM.jpgSTARLEFT_1_P7IQAYardyViAM.jpg
( L - R ) Deva Bratt, Vybz Kartel - File

Incarcerated deejay Deva Bratt has verbally lashed out at fellow deejay Vybz Kartel, accusing the artiste of stealing his 'Portmore Empire'.

In February of this year Deva Bratt, real name Sheldon Smith, was taken into custody in connection with an alleged case of carnal abuse, committed against a 14-year-old girl. He was picked up by police from his home in Westchester, Portmore.

After being given bail for this incident the deejay was accused of raping another girl. He was again taken in custody and the two cases are still before the court.

Felt betrayed and belittled

In an interview published yesterday on the popular Dancehallmuzik.com website, Deva Bratt who spoke from the Greater Portmore police lock-up claimed that he felt betrayed and belittled. He said that he has been left to rot in jail by fellow deejay Vybz Kartel.

He is quoted as saying; "... A hear mi hear Kartel a seh mi not in (Portmore) Empire, but mi neva tek dat serious, cause me a think how mi fi get kick out a Empire when I am Empire? Is me start Empire years ago; yes Kartel buss di ting bigger, but how yuh fi go behind di founder back an register company in your name one?"

Get kick out

He continued; "...him go announce seh me get kick out, and now a throw word against him fren who inna jail? An yuh wonder why dem call him Judas?"

The artiste also said that Kartel along with Munga 'Honourebel' have lyrically thrown words at him with Munga referring to him as a 'pedophile.' Bratt pointed to Kartel's Never Tun A Raper on the Stimulant Rhythm as lashing out at him.

The song states, "when yuh see di gal dem, nuh hold down/ low har nuh/ nuh drape up/ let har go/ nuh bodda fi... I coulda neva tun a rapah/ bun a rapah ... mi nuh tek if yuh nuh gimme though... swear to God mi nah go a court pan no rape charge ... "

Registered trademark

THE STAR was unable to get in touch with Vybz Kartel, however in a release sent to us from his publicist, the deejay is quoted as saying, "the Portmore Empire is a registered trademark of Adidjaheim Records and was registered almost two years ago with the Jamaica Intellectual Property Office (JIPO). All Portmore Empire artistes are signed to Adidjaheim Records, and only signed artistes are allowed certain privileges or afforded access to certain resources as it relates to expenditures or liabilities incurred by said artistes."

The release further stated that the Portmore Empire does not associate itself with anyone who is involved with any case of carnal abuse or exploitation of women.

In the meantime, Deva Bratt in his interview said that his lawyers are working on getting bail and he was hoping to be released by Christmas.

'Portmore Empire does not associate itself with anyone who is involved with any case of carnal abuse or exploitation of women'

BEST THING SINCE "SLICE BREAD"

http://rapradar.files.wordpress.com/2010/08/q4c9412.jpg?w=540&h=360

** No Affiliations **
p*u**yyhole uno .... me kno seh that empire yah ago fall sometime eno ....uno mek judas a lead uno what u expect?

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

mi caan believe seh kartel do di man dat

BEST THING SINCE "SLICE BREAD"

http://rapradar.files.wordpress.com/2010/08/q4c9412.jpg?w=540&h=360

kartel a p*u**yy

Judas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tob2190 wrote:

Judas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi a go fi mi gun and buss it inna addi face,p*u**yy dat

kartel a p*u**yy and a sell out from long time!!!!!!!!

Yoo check out ma myspace>>>>>myspace.com/tawnalive
all ah this coullda see it ah come from inna april deva ah seh how nuh body nuh come link him inna jail or nothin.....

http://www.youtube.com/watch?v=f5jQI942_0s

listen it, him talk seh ah him form empire

at 1:32 him seh how dem diss him since him go jail

f**kery diss kartel cant even look fi de man and a him a lead out empire

tawna wrote:

kartel a p*u**yy and a sell out from long time!!!!!!!!

base on the comments u guys make it seems none of u read the new that was post here......tell mi this if a MAN a MAN and uno find out and him inna u'r crew u gonna tell mi stay in there and welcome him???? its the same thing wid a RAPER

●●● $.Art Director .$ ●●●
Dee Dre wrote:

kartel a p*u**yy

base on the comments u guys make it seems none of u read the new that was post here......tell mi this if a MAN a MAN and uno find out and him inna u'r crew u gonna tell mi stay in there and welcome him???? its the same thing wid a RAPERmr dj

NO RAPER INNA THE EMPIRE

hmm mi nuh undastan some a unnu eno...if a man inna yuh crew an you know seh him a rapist...u still woulda par wid im? if so then, pity is like u would par wid anybody....a man coulda tell yuh seh him *u*k a c**ky lass nite an you go bail him out when him get charge fi buggerin....hmm

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

yah man all who did jump up bout portmore vampires seet deh

It f**kup if Deva is not guilty, but if not a f**kry dat kartel do.

lol@JUDAS

kartel a real p*u**yssssssssyyyyyyyyyyyyyy

Seeeet lol...f**kig Judas....Im a go ded inna dat....Nuf mun talk ting bout bountry wen bounty give dem nuff opotunity fi buss...Watch wat Judas do now.... How much snake under gra** vybes im pull before unno check say im a real P**y an detriment to D buisines...Is im bring fighting pon stage and drive bye carrying feelings offa mun tune....An long time me seeeet deh say mun a go die inna dat war....And is all dem negative ting D Judas push forward....buh da eh nun killa back up D judas seee weh it ah go bring

Dem link deh ah D reason we rank movado inna D yuh know ras.  Cuh im speak D truth and it deh fi all mun see kartel is D worst ting dat happen to Danchall unno

http://www.youtube.com/watch?v=J0cydBHEpBI&eurl=http://clash-onelife.blogspot.com/2008/11/deva-bratt-judas-judas-vybez-kartel.html

-- Edited by Mafo at 23:01, 2008-11-18

-- Edited by Mafo at 23:03, 2008-11-18

all a unnu weh a seh kartel a pu$$y

tell me sumn.....

u wudda par up wid man weh rape gyal?!?

didnt think so

so how unnu a seh di man a pu$$y

u kno how dat wudda look pon him seh him a par wid raper

unnu just fool and ignorant

addi 2 di world!!!!!