Blackburn 1-1 Hull City
Fulham 1-0 Arsenal* 
Liverpool 2-1 Middlesbrough
Newcastle 1-0 Bolton
Stoke 3-2 Aston Villa* 
Tottenham 1-2 Sunderland*
West Brom 1-2 Everton

۞The Senior'۞
yoo stoke beat aston villa

that score wad the gunners mek me want to crynope

U SURE ME A WATCH IT NOW AND 80MINS GONE(STOKE VS VILLA) AND A 1 - 1

RAWSE CLART ARSENAL LOOSE LOL

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

hey moet gweh

the gunners looseing is no laughing matter is a serious thingIU9

EL_Capaton wrote:

the gunners looseing is no laughing matter is a serious thingIU9

UNO MECK EDIOT FULLAM BEAT UNO DAT IS A BIG JOKE lollollollollollollollollol

bannerrkm.jpg

lol @ moet

"MZ SNIPPER"
2 win in a row fi mi side Liverpool

we deserved to get beaten by fulham we play like shyt.

but mi like how fuller a tek it to dem..2goals from 2 games

Chabee wrote:

2 win in a row fi mi side Liverpool

you realise seh is the EPL and Champions league so dem naw go win

is this going to be ARSENAL'S year or is it goin to be one of those Next year comment again???

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

jamaicabwoy wrote:

is this going to be ARSENAL'S year or is it goin to be one of those Next year comment again???

lollollollollollollollollollol MINE YOU MECK DI ARSENAL FANS DEM HURT LIKE LAST YEAR

bannerrkm.jpg

*Sham-Rock Production*
livepool win again

Dj Moet wrote:

jamaicabwoy wrote:

lollollollollollollollollollol MINE YOU MECK DI ARSENAL FANS DEM HURT LIKE LAST YEAR

WHA unna a chat bout you dun know seh thia is our year gunners fi life PROTEC

EL_Capaton wrote:

Dj Moet wrote:

jamaicabwoy wrote:

WHA unna a chat bout you dun know seh thia is our year gunners fi life PROTEC

WEY YOU SAY YUTE ARSENAL HAVE A KONCHENZ MOMEMNT THIS YEAR UNO AFI BE DI WINNAlollollollol

bannerrkm.jpg

*MZJA MAD MAN!!!*
hush dk

KRAZILY INSANE!