Topic: Ninjaman says he has Bounty Sex Tape

Ninjaman says he has Bounty Sex Tape

Hi mi most famous and fabulous celebrity friends. I have been so exhausted these last few days, I guess I was knackered due to the long hours and decided to have a kip. Yea, mi have the English talk, just call me Abena British, yea, ah dat mi say. How some gal say dem a hot gal and dem haffi buy three pound a chicken back fi cook fi Sunday dinner? Wah go Gangsta, yu nuh sound like a man, yu sound like one of Killa gully turbit who haffi clean up him and him whole crew whenever him call pon you. Go engage in sexual congress with your entire family tree, yea ah dat mi say! Barbie*****, I am sorry to hear about what happened to your dad, just be strong like the powerful sister that you are, and hopefully, this too shall pass and he will live out his four score and ten years on this Earth. My prayers are with you. But now is suss time!

NINJAMAN TALKS THE TINGS AT HYPE 2K8
What a way Ninjaman go hard over Hype 2k8 say him have evidence with Killer and white man pon tape and a bagga almshouse over Black River? The people dem love it still but the ting ah get personal  now ever since Killa go tell the world at Sumfest say Ninjaman have a funny man son who do hair inna HWT so Ninjaman vex bout it and decide say somebody haffi go dead inna the war now. Right now, its personal. And Ninja, if yu have the tape, just buss it so the whole a Jamaica can see wah really a gwaan inna the country we live in.

KILLA LIVING AT HILTON?
Just the other day mi pass through Hilton again and see Killa vehicle inna the parking lot. Mi nah tell no lie, the last couple of times mi see him and a hot hot gal ah spar over de and is like him hardly lef har because Jamaican man ah shark, especially the artiste dem, dem always a draw fi Killa girl dem. Thats why him and some artiste caan inna peace.

Andrew & Wadda *lo** Drop new video 'It's My Time'
With the release of their latest music video, 'It's My Time', produced by Andrew & Wadda *lo** and Grilla Ras on the JR Production/Grillas Ras label, Andrew & Wadda *lo** plan to deliver several other chart riding singles for 2008.  'Hustle' has been climbing the charts and mashing up the airwaves and now their new single 'It's My Time' is poised to give it serious rivalry, with its thought-provoking lyrics.  Check out Andrew & Wadda *lo** at the top events this summerand make sure to catch their 'It's My Time' music video.

PEOPLE WAAN FI KNOW
Why Spice decide fi attack Macka at HYPE 2K8 ah talk about Mackas false teeth and a bagga tings? Mi love how Macka no badda answer her but mi know Spice nah go

How dem manage fi carry Young Joc go up a Bembe and dem never carry him fi go see the real ting rounda Dutty Fridaze or P---y Splash? Nikki Z, nuh you a artiste liaison and all these things, yu shoulda sort it out.

How Bembe get so ghetto? Mayor McKenzie ah pree it hard fi lock it off especially like how the sound ah escape from the venue. Watch out Bembe Squad.

BIG UP
Big up Dancehallmuzik.com, a new website that mi a watch fi the last couple of weeks, we love fi see when we black brothers and sisters ah do dem own ting. Big up all young entrepreneurs cause we no badmind like Candy a.k.a Cotton Candy.

R u forgeting that ninja man is on crack

hahaah releaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the tapeeeeeee ninja man mek we see if him sex battam an if he r eat the meat lol releaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee di ting ninja man

well ninja if you have the tape release it because me see a tape wid bounty a tell a whiteman say the way he rock is hips it amaze me

BUMBAAAAAAAAAAAA!!!! lol A JOKE THIS!!!!

Koi ni shishou nashi.Love needs no teaching.....
:lol" @@@ TITUS

https://twitter.com/#!/IAmStewieJa

da'nandi

:below:

MZ Pretty Boy
shut...crack fiend!

Ninja fucc off n gweh. u caan dig up dem ting deh pon di grung gad himself but if u av di tape buss it still

I GOT TO SE THIS b*m**oCLATTTTTTTTTTT............

4057.gif

ninja a crack head so him wi say any thing fi flap the man carrer

NINJA MAN FI SEH TRYAS BOUT TAPE....HIM A TRY HARD & HIM A GO DIE HARD.....ALLIANCE 4 LIFE

dem try fi stop killa, but cudnt stop killa lol