Topic: talk up di ting

talk up di ting

yo mi want you fi tell me know cause i just spot ms emily crooks yes that little hotty mi naw lie she is the celebrity i would love to take and have for dinner if you know what i meanwinkthe woman body well fit damn she got it like chocalate any way which celebrity female in jamrock you say is a real hotty right now who got it lock yo what me just spot today ms crooks got it lock de body and looks eally sell off.........ridebackasrude

mi nuh kno who names suh

mi worst shem

She nuh all that, Candice mi seh,

*********************Dat mi seh*****************
needa mi

D man seh "she got it like chocalate" lmao My yute u full a lyrics.. D girls dem must a mad ova u.. lmao

lol rubs

STICK A D$*K IN YOUR EAR AND F$#@ WHAT U HEARD!!!

emily crooks a ole bed my boss and beaten stick but one mans thrash is a next mans treasure still

man strap even if a three star

mine u talk bout u wah ave for dinner

lolabove.gif

who him a talk, mi clueless a who?

$$$$$ BLUE & WHITE 4 LIFE$$$$$

MZ Married Man
Sunshine mi seh or ZJ Nikki Z

bLaCkBeatZ wrote:

mine u talk bout u wah ave for dinner

lollollol AND NO WE DONT KNOW WEH U MEAN lollollol

YENDIE AND KIKI ALL THE WAYYYYYcp

I....dont....Know
lol@blackbeatz

993qyv.jpg

would love to take and have for dinner if you know what i mean?????????????????????????? wow i though bowing was a taboo..... in ja wat happen its legal now?

jonathan wrote:

yo mi want you fi tell me know cause i just spot ms emily crooks yes that little hotty mi naw lie she is the celebrity i would love to take and have for dinner if you know what i meanwinkthe woman body well fit damn she got it like chocalate any way which celebrity female in jamrock you say is a real hotty right now who got it lock yo what me just spot today ms crooks got it lock de body and looks eally sell off.........ridebackasrude

HAVE FI DINNER................ERROR.......ERROR......ERROR............UTE WATCH U TLK IT WOULD BE BEST IF U LEF DI ZONE

4057.gif