just lyrics to a song i wrote, looking for some feedback to see if i should vice it or not.
Intro:(riddim slowly fades in while he talks)
adams(twins of twins sample): thes men are dangerous, these men have gun that come from space. our likkle 38 and our likkle m16 is no match for the fire power that these men have. yuh undastan? ah when yuh look into the reality of this ting, is only tv i see these guns on. these men have guns that look like it fire laser beam, is wehday dem cut a jeep in two.
verse1 dis ting weh mis bust it shine like chrome bust all face and pry off dome leff all brains fly or flown leff all mouth a fry or foam di x-ray type have a eye for bone him a beg hime bawl him a cry for home -anytime di big machine bust...p*u**yy haffi crawl an die pon groun shoulda lean wen mi strap a big ting betta duch wen di copper clip swing grenade lan wen mi pop a quick pin den mi gi di mac a quick swing bust yuh like glass weh alota bricks fling tear off chest muscle alota rib skin bun yuh like jerkin alota pig skin dead now worm an maggot a eat him
chorus Know how we operate (and such) love mek copper bake (and such) bare big machine wi mek hand cl**tch mi bust it, ina yuh face one stuck. know how we operate (and such) love leff shot ina face (and such) copper mek skin dissipate on touch Mi bust it, ina yuh face one stuck.
verse yuh check seh mi gun stick like glue? anyting ina di way it rip right through mi nuh love man but mi clips like you screw on di scope and fit lights too now mi tek head shots and hip strikes too bust jaw bone and rip eyes too a taste of what my grips might do mi nuh rocky mi nah fist fight you change di flow like mi switch empty clips 500 round dis bitch empty quick point 7 claiber highly equip kalashnikov put yuh unda I V drip M4 quietly beside me sit ready fi bark at di slightest tick mi not hiding shotgun wen mi riding shotgun MR RABBIT, YUH WAH RACE MY SLUG?
chprus Know how we operate(and such) love mek copper bake(and such) bare big machine wi mek hand cl**tch mi bust it, ina yuh face one stuck know how we operate(and such) love leff shot ina face(and such) copper mek skin dissipate on touch mi bust it, ina yuh face one stuck.