Portmore empire te very contravesial group IS NATION WIDE with membaz from mobay to portmore Members((That Buss)) Vybz Kartel Black Ryno Deva Bratt Shawn Storm Omiel Craig Dennis((R.I.P)) Earthworm((FROM GYALTEGO BAY))
Artiste That Tuff An Should Buss Bonez((From P-More)) Bonez a memba from bridgeport he has tuff lyrics dat will lock u off like a stand pipe((LOOK OUT FOR HIM))
Pure insect and animal and pest in portmore vampires you hav a di head vampire addi di bleacher, then u have debra di rat, then you have a worm and a rino and dem say dem man ya buss u serious??? other dan di bleacher, di rat and rino mi no kno nobody else and rat and rino barely on di scene worst man a rape little girls come on man u serious ? Alliance run di world thought u kne
P.S di other artist u name not even known by dem friend dem so no mention fi dem
lol "Dem a grow man" vampire dem a plant dem a flowers or kidz dem a grow lol joke ting unno rate di man dem but dont kno wat fi say bout dem cause unno kno di truth like rest a we only 1 man in dat crew rest a nobodies and di real & original crew is Scare dem & Alliance