Hail Up Deh Zone.. well i have been here for a while but i just start getting active in the past few days.... i should have introduce myself from a long time a guh but.... well lets jus seh mi LAZY.. anyways My name is Roneil i attened Meadowbrook High Skool i live in Drewsland (near Water House)... In a my spare time i enjoy Turning Tables,Dancing,Writing Songs,DJing, Playing the Drums,Surf the net,Spend Time wid friends and family,partying or most time just hold a meds.... I am a very cool down to earth person and mi nuh hide and talk if anything deh pon mi mind mi will tell yuh straigth up and nuh hide the truth.. mi nuh like when ppl piss me off though or mi will get cross pon dem and well i guess unuh will figure out di rest..I luv deh around ppl that can create a vibe and dem nuh boring cuz mi cant par wid boring wid ppl cuz mi nuh boring.. and some of you should know I LOVE DJING its like a part of me unuh can visit ma myspace at http://myspace.com/876midnight and show sum luv and tell me how ma songs sound nuff respect lata
OOOOO and 1 last thing IF YUH NUH WAH GET ME REAL UPSET AND DARK AND VEX AND MSSERABLE DO NUH TALK BOUT BATTYMAN NTN CANT HURT MI MORE DAN SI A BATTYMAN OR JUS HEAR DI WORD A WOMAN ALONE MI ENDORSE AND SUPPORT AND A DEM ALONE MAN FI LUV AND A DEM ALONE ME MIDNIGHT WILL ALWAYS LUV AND CARE FAH
-- Edited by Roneil AKA Midnight at 00:29, 2008-07-03