Topic: FELLAS, IS IT JUST ME, OR DOES SEX FEEL DI BEST IN DI MORNING??

FELLAS, IS IT JUST ME, OR DOES SEX FEEL DI BEST IN DI MORNING??

i will werk it any time of day, but mornin pums is di best...wat is unnu opinion??

-- Edited by MZJA at 23:45, 2008-09-14

RE: FELLAS, IS IT JUST ME, OR DOES PU$$Y FEEL DI BEST IN DI MORNING??

pum pum feel good fi mi anytime morning, noon and nite

kurt wrote:

pum pum feel good fi mi anytime morning, noon and nite

dat mi seh

The Doc
di man ask if a mornin it feel da best.
not if it feel good mornin noon and nite....

it is the best in the mornin after a quick shower and brushteeth.gif

men and their discussions sprint.gif

lol @ brushteeth.gif

I agree, pum pum only fresh in the morning

i really don't think that time of the day matter.. from the p*u**yy is good then everything is ok

-shaking my head-

mornin and night p*u**yi haffi run...mi lie mawnin f**k ah di best

l_9c48aa680761423c864e232d68f40f75.jpg

۞The Senior'۞
titus wrote:

I agree, pum pum only fresh in the morning

lol yute yah nuh easy

YO Pums feel good anytime at anyweh once yuh know seh it nuh have aids and it tight it feel good

yute..look like d pums transform on u..but pums a pums

lol @ "look like d pums transform on u"

but inna di early mornin proper!!!!

*********************Dat mi seh*****************
a true yute a talk man morning p*u**yy could be di best i love it but sometime i think is jus mind over matter cause tru mi a sleep so long and den wake up is like a day or few run off so u want it bad inna di morning plus i think di girl jus coming like a hore inna di morning with her hair looking bad and breath as stick as urs so u jus feel fi deal wit it propa

mi cocky nuh tell time

idk yo

KINGKLIVES
well..i just ask my fadda dis question, and him tell me if i ever notice how woman does just be wett in di morning as she wake up. and her body warmer than normal...he tell me dat attributes to it..which makes total sense, cuz now di pums extra wett, and perfectly warm so when yuh dip di mornin wood in it, it feels perfect

Crazypickney wrote:

men and their discussions sprint.gif

yuh know de ting lol