Topic: Edit

Edit

Do u think all tunes should be edit b4 dem come a road, caz more while yuh get a gig fi play an would a want play some tunes, but di comtent is too raw...

dem fi have edit one yes but raw affi buss same speed

lol fi real me don cuse worse if a some backyard party and big people deh deh you want play certain tune but you cant

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

"Rocker's Island/OnTrack Disco"
mi run into that exact problem this past wekend eno

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

well u haffi have the raw cut for some people but edits are also needed. if u want edits just link me on messenger djfresjremixes@yahoo.com and i will sen on. i have a lot of edits

seen fresh well the raw cut dem a fi like club but seeing dat a summer now a mostly back yard party a jump so edits well needed

bannerrkm.jpg
ALLIANCE RUN DI WORLD EVEN DEM MUMA AND DEM GIRLLLLL BULLETTT !!!

no it's a country of free speach dont

lol @ killer,.... ah sah

fi real, edits are well needed, especially for radio dj's

The Doc
them fi ave both cause some people go for the raw