check check check no disrespect it's love in all aspect yeeeah man dem ah wall and dem ah cave unda ma aspect, hear mi nuh! assassin and mykal rose, versatile a murder! and too much murder
[CHORUS]
gang war if fi over we need more peace and love lets turn a new page over too much war ah gwaan fi turf we are only getting older we should be better not do worse pick yourself from off the ground don't be no circus clown aaay, take a look into the book of life and you will see what is happening down here to you and me aay aay aay gang war if fi over we need more peace and love lets turn a new page over too much war ah gwaan fi turf(fi turf) we are only getting older should do better not do worse
[VERSE 1]
we should live in love, we should live in love we should live in love love, we should live in love we should live in love, we should live in love love gang war gang war every man gang up bere war bere war war dem ah plan up! every man armed up on ya suh dem strong up! a talk 'bout matic ah tall and long up oh come wi mek it ah me ah tell you dem wrong up kill di likkle girl ah a yard weh she stand up everyday pon di news shoot up and b**** up don't badda raise fool dovecot jam up hey suh easy wid di gang war ting cah man ah dead too often everyday is another funeral another hearse a transport another coffin, long time wi nuh do nuh dancing nuh stageshow nah keep nobody nah sing pass di playground and di see-saw empty, di swing song deh dey and nobody nah swing
[CHORUS]
gang war if fi over we need more peace and love lets turn a new page over too much war ah gwaan fi turf(fi turf) we are only getting older we should be better not do worse pick yourself from off the ground don't be no circus clown
[OUTRO]
we should live in love, we should live in love we should live in love love, we should live in love we should live in love, we should live in love love we should live in love, we should live in love we should live in love love, we should live in love we should live in love, we should live in love love gang war if fi over we need more peace and love lets turn a new page over too much war ah gwaan fi turf we are only getting older we should be better not do worse pick yourself from off the ground don't be no circus clown aay take a look into the book of life and you will see what is happening down here to you and me aay aay aay aay gang war if fi over we need more peace and love