Jesus weep when him look down a earth an see the bad behaviour
Teenagers a know yu young an feeling the sexual desires
Peer pressure lick yu an yu feel yu would a tek some a the pressure, but listen to tha song ya
Chorus
No matter how the circumstances waan come,
wi naa go bow to no satan,
No matter how the circumstances waan come
I will worship you worship,
No matter how the circumstances waan come,
Wi naa go bow to no satan,
No matter how the circumstances waan come
Wi naa bow wi naa bow
Verse 2
Daddy never dey a yard, mommy deh pan har face a bawl, lawd when yaah go si mi through
Yuh fight to guh to school everyday and because yuh know how situation stay, wasting time is not an option to you, yet still at times yuh wonder why, life have to be this way, but be still my child Jesus is by your side and all His promises a guh come through on time.
Verse 3
Fi the boss raise yu pay yu clothes him waan yu fi tek off, him waan fi check yu out after the goods them get check-off
Yu classmates, waan yu follow them an bun class, fi look fi man, then dem use unu an a laugh
Yu brethren them a gi yuy gun fi carry go lock-off
Them waan yu carry shot, if yu no do it them say yu soft
Waan yu idle pon the corner, smoke weed an slack-off
Tell them no, Jesus, him a yu rod an Him a yu staff