Be careful of the curry goat U EAT!!!! Diss Funny

lc

Attachments

*********************Dat mi seh*****************
*Mzj Producer*
wtf

ewwwwwwwwwwww, wtf thats y me no eat it. him coulnt beat himmeat instead a do that a so him horny lollol

*Mzj Producer*
Is this some type a retiuals in africa............that people practice????????????

wowwww...

no no this nuh funny, this is for the bin

kmt

MZJA Princess
ewww thats nasty i did like curry goatsad

su long dem nuh import nuh goat from africa mi cris, *la*h*o*dclat af**kery dis, mi wil shoot ppl enuh , and mi love curry suh yute angered.gifgfgf

BUUm***boCLAAAAAAAAAAAAAATTT lol DUTTYMAN

"Rocker's Island/OnTrack Disco"
yow..weh some people a try tun di zone ina?

IMAG0158.jpgbziuef3hvfeoipy479hq.jpgmy shit
more of my shitmore again21ah06v.jpg

MY KIDS IN THE VAN  
?sharekey=41546c2f59c42642d2db6fb9a8902bda
mrparkes457327.tinysites.com
mi yutie dem

is really wha this is punish them a punish him or them catch him in the act?????????

tee hee...

the man seh ay goat bend over like a yuh bathroom soap drop!!

-- Edited by YNKAP at 19:45, 2008-06-12

NNNNNNAAAASSSSSSTTTTYYYYYYYY......FFFFIIRRREEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......Stop Post Dem Yah SiitIn........

HAHA.jpg

MZJ ELECT WIFIE
me tink de man is a mad man n dem guys a pay him a few bucks fe do it so dem can post n sell de pic dem for the net no man in his right mind would fucck a goat in front of others no matta how horny him be ... and me no sure seh this is a African ting alone me know nuff man a talk bout man a Jamaican a f**k off dem cow n goat so no badda judge Africa ppl all over the world do dem nasty tings and i rather dem f**k de goat rather then them a rape off the young girls n boys

26 people die from swine flu & everybody wants 2 wear a mask. 2,000,000 people die from AIDS and nobody wants to wear a condom!

kiss teeth

WTF!!!!

8xv6yp.gif

MY Net-Worth Make chicks wanna Network

dappa75wifie wrote:

me tink de man is a mad man n dem guys a pay him a few bucks fe do it so dem can post n sell de pic dem for the net no man in his right mind would fucck a goat in front of others no matta how horny him be ... and me no sure seh this is a African ting alone me know nuff man a talk bout man a Jamaican a f**k off dem cow n goat so no badda judge Africa ppl all over the world do dem nasty tings and i rather dem f**k de goat rather then them a rape off the young girls n boys

clapclapclapclapclap

me think seh him is a crackhead or de man dem weh suround him force him to do it. me rather woulda get shot...him no realy look happy fi gi di goat a wuk

pity