Topic: AH CONSPIRACY DAT TO BL**$#LAAT

AH CONSPIRACY DAT TO BL**$#LAAT

HILARY CLINTON gwaan say she ah give up candidacy,and she give BARACK OBAMA her full support AND SHE IS BEHIND HIM 100%.......BUT DAT AH f*kERY , DEM AH GWAN LIKE PEOPLE DOTISH AND AH DEM ALONE WEY GOT SENSE, BUT WEY SHE AH DO THAT FOR?
 AH FI SAY THAT THE FIRST BLACK MAN TO GAIN PRESIDENCY IN THE 
        UNITED STATES OF ASSHOLES,
GOT ACHIEVED BECAUSE OF THE HELP OF HER AND HER PEOPLE, BUT AH BULLSHIT CAUSE  WHETHER SHE WITHDREW OR NOT EVERYBODY DONE SEE , OBAMA WIN DE ELECTION.................
SO AH DE BEST AH DEM

ihmm... i see the way that u are looking at it,.. but i'm not as passionate about this election, so i took it as face value that she means good and not bad

i see ur point but sorry to disappoint u black ppl still a go suffer even if Obama win hush no different white man's world and we a pay fi live inna it

NOOO SAH KOLONJI , ME NUH AGREE WITH YOU, RIGHT AT THIS PRESENT MOMENT ,BLACK PEOPLE AH NUH MINORITY INNA AMERICA ....AH JUST SOME OF THE FOOLISH ONES WHO AH MEK IT LOOK SO BUT BLACK PEOPLE OR WHAT THEY CALL THEM "AFRICAN AMERICANS" ARE SOME OF THE RICHEST FOLKS IN THE STATES...SO ME NUH KNOW WHY DEM AH ACT LIKE DEM CYAAN DO NUTT'N FI DEM SELF, AND AH GWAN LIKE WE HAFFI ANSWER TO WHITE MAN ALL THE DAYS OF THIS LIFE....

wha tek hillary?

kool

Clarksman to di world!
verssatyle wrote:

NOOO SAH KOLONJI , ME NUH AGREE WITH YOU, RIGHT AT THIS PRESENT MOMENT ,BLACK PEOPLE AH NUH MINORITY INNA AMERICA ....AH JUST SOME OF THE FOOLISH ONES WHO AH MEK IT LOOK SO BUT BLACK PEOPLE OR WHAT THEY CALL THEM "AFRICAN AMERICANS" ARE SOME OF THE RICHEST FOLKS IN THE STATES...SO ME NUH KNOW WHY DEM AH ACT LIKE DEM CYAAN DO NUTT'N FI DEM SELF, AND AH GWAN LIKE WE HAFFI ANSWER TO WHITE MAN ALL THE DAYS OF THIS LIFE....

i honestly beg to differ.. cause if him win nothing naw guh change and your statement of africa americans being a set of rich ppl in america is bullshit.... i agree some of them can better themselves yes. and you do have black folks that have money and some you may call rich yes.. but come the f**k on at the end of the day this is a whiteman country and most ppl fail to realize that..... honestly i'm not for politics anyways suh who ever wins more power and good luck to them....blankstareblankstareblankstareblankstare