This is some shit, they want 1 Bank, Amry, and Nation.... wats da point of having 1 Army?? who are they gonna fight Aliens??? and dat Chip shit... dont get me started... weh di fcuk dem wah kno our every move fa Government to raaaas fass yah man... mi kno seh ah riot affi gwaan wheather mi dead or alive
Jah know star a wah di world a come to, bay f**kery a gwan, a dunce dem tek we fah, put chip in a passport and a wah put it in a people, and some ppl accept it already. a f**kery dis. di person or organisation deh fi get . a total f**kery dis, wah dem ek ppl fah. jah know, a GOD alone can save we, theres no other way.
Is going on right now.......thats why they have the EUROPEAN UNION.....So now you have all these european countries using the same currency......which is the Euro.........And by 2010 they gonna have the North American Union.....By then AMERICA,CANADA AND MEXICO are gonna merge as one.............And they gonna be usin the same currency...........Then eventually all the diffrent union u gonna merge as one.....Which is the NEW WORLD ORDER....ONE GOVERMENT ETC!
a f**kery diss cause 1 set a man cant run di world the other ppl in the world so fool dem na say hold up cut di f**kery we no want no chip no 1 nation matter fact with still a fight back fi africa scared mi no scared jus need a ak47 or any tall up dem time da with couple b**** and mi good if mi a dead some a dem a dead to
Mi yute b4 yuh seh a f**kry..........do some reseach and get yuh facts str8.........you sound ignorant!