Topic: would you deh wid yuh fren x?

۞The Senior'۞

would you deh wid yuh fren x?

If yuh like yuh frend X wud you deh wid he/she after yuh fren jus break up with he/she.

mi nah deh wid har...............mi just want a 1 f**k now an den

That's too risky it's like crossing the line. May cuase you to loose ur friendship over it. I would never do such a thing.

Depends, the girl has to be the type that hold my attention I guess!

zone people dem can ask some ra** question yu see. how unnu fass soo!!!!!!

Flow Me On icon_facebook1.jpg icon_twitter1.jpg

I WOULN'T WANT HER FOR MY MAIN GURL BUT MI MIGHT TEK A ONE DAGGRIN OFFA HER...

my fren seh him woulda want me deh with him ex girlfriend more than 1 a him enemy

caa mi can get fi f**k out the hole

Klanz Man wrote:

mi nah deh wid har...............mi just want a 1 f**k now an den

dat mi seh

The Doc
first of all, i aint gonna like my friend's ex (we have extremely different tastes)

However if my friend (miraculously) happens to have an ex that is my type, i still wouldnt do that, hate the thought of immediatly close leftovers.. plus i'd feel yucky about the whole thing

lol well i have done that b4 but that was a different situation
it was like my ex fren ex boy friend

yes!

Clarksman to di world!
*Mzj Producer*
Gangsta Natz wrote:

lol well i have done that b4 but that was a different situation
it was like my ex fren ex boy friend

WORD!

no yute.. nutt'n weh mi fren run up and dung ina

Buju and Bounty Gay Fight

Quoted..... "HOW CAN U LEAVE A BOUNTY FOR A BEENIE??? BOUNTY IS D PRIZE.... BEENIE IS JUST (a lil thing)"
DEPENDZ

No wifey ting. jus f**k an go true

XavHew wrote:

no yute.. nutt'n weh mi fren run up and dung ina

good answer