Yea, mi ready fi talk di tings dem, yu nuh hear the new dubplate by Natalie Storm, we nuh par wid DAT SITE, one876 ah the site of the year. But mi nuh understand how nobody nuh big me up inna dubplate? Weh dem feel like? Big up same way. Some people ah talk say mi hype and nuh have no money, but dem need fi know say mi comfortable. Mi no live inna tenement yard and ah hear mi neighbour ah scream dont stop, dont tek it out inna the early morning. Yea, ah dat mi say. Enough about me, ah time fi the people dem article. Yea, BUSS DEM BUSINESS!
WHO HAVE THE HYPEST VEHICLE INNA THE BIZ Who have the hypest vehicle? Some people ah say ah Killa wid the white Range Over (because is the Range over all others) or Mavado with the black one. But to me, right now ah Junior Reid ah lead with the BMW 645 that cost US$75,000 inna the US, but people ah say ah over 14 million when yu add in the duties and the shipping and insurance and everything. And Flippa Maffia de second wid the Porsche Truck that him buss P Splash wid earlier this year. Mi hear say Beenie want to buy a new vehicle but the tax cloud just force him fi gwaan sim simmer inna the Kingfish.Lena British have a green Range Rover, Anthony B have the silver Range, Marshall have an X5, Kartel have a Lexxus jeep, Lady Saw have the X3, and mi hear say Shaggy have some mad vehicle ah foreign. If me miss none, just email and blog it and mek me know.
NIKKI Z GOES TO VISIT HER MOM I would like to extend a special shout out to Nikki Z who I know is going through some personal struggles right now. She left Jamaica this week for the United States to spend time with her mother who is recovering from cancer-related treatment. Our prayers go with her at this time.
RDX SHOOTS DANCERS ANTHEM Dancehall's hottest duo RDX and their team set out to shoot the video for their super hot single 'Dancers Anthem' in Pembrook Hall. The video was directed by Rick Elgood. Over forty (40) Dancers and Dance Groups turn out to support the duo, namely:- RDX Prodigy dancer 'BERMUDA KID', Kadillac Dancers, Black Blingas, Timeless, Docta Bird, Dance Xpression and Ms Right who played the role of a school teacher. There was also a special cameo appearance by top Dancehall Group T.O.K. who appeared on set well attired in their 'T.O.K. High' school uniforms.
BOOTCAMP DROPS WONDERLAND RIDDIM FEAT. LADY PATRA Computer Paul has just released the tracks from his new Wonderland rhythm with songs like Lady Patras First Night, MBCs One More Try, Red Roses Cities Dont Sleep, DYCRS Love is the Answer featuring Singing Melody and Icemans I Want Her Back.
RICH AND HAPPY WE SAY What a way Bounty Killer just look happy from wah day ya? The man ting sort out, everywhere yu see him, ah just pure teeth, when dem say RICH and HAPPY, dem fi just have a big picture of Bounty Killer fi show the world. Talking about Rich N Happy, DJ Flames have an event that ah kick off this Saturday at the Destiny Mall named (what else) Rich and Happy Satdaze, check it out. Next week ah Night of the Applebottoms.
LIL LION FOR SUZIE Q THIS SATURDAY Look out for Lil Lion on Suzie Qs Reggae Trail Big Up video segment this Saturday on TVJ and in New York at 11 p.m. on CIN, channel 73. And on Sunday, it will be repeated in the afternoon at about 1 p.m..
BIG UPS Big up to Patriot who scored his first chart hit with Looking For Love that debuted at #18 on the Jamaica Music Countdown charts this week. It also de #7 on Stampede Street Vibes chart.