well mi drive if she waa jump out and tink she a rasclaat superhero she jump out, lol pon a serious note me woulda stop and try fi work it out we must come to an agreement and it depend on what cause her to wanna come out
if its someone u really love, keep her in and talk it out
if its someone u really love and she insist on leaving, get out of the car with her also and try to work it out
Even if u really love her and drive off in anger, hopefully some calmness can come to u, for u to turn back, cause its best to solve it right there than to hear on the news that a female was raped or killsed and it turn out to be her
well mi woulda try talk tings over and try to work it out but if she a move like idiot mi clock a 180 pon har and fly all exits and tel r fi chose mek she bruk up har ra**.
dem always cum back intri dwlllllllllllllllllll @headz+up2 dwlllllllllllllllllllllllllllll unuh a sample but a simple ting dat up2 an mr.headz wi nuh always vex over f*kry nuh bcuz it nuh mek sense 2 unuh da tmeans seh a f*kry rite ladies?
riiiiite!!
men chat so much f*ckry dem self still and wen di ooman objects to sumptin di man telling she and she trys to put him right him di one that meks di most noise....