Topic: WHY DO SOME WOMEN ACT SOOOOOOOOO FOOOLISH?????

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by

WHY DO SOME WOMEN ACT SOOOOOOOOO FOOOLISH?????

I've been observing certain practices of women and have been wondering, why they act silly and immature at times.... Men and women, please fill me in on this, cause its pure stupidity to me...

A man will give a woman compliment and sey she look cute or she sound nice over the phone, (and him might left him lady fi u, u know, just a play round thing) and the woman them will tek it up pon them head and think sey a look the man a look them... why???? are you daff????

A man will have a woman, and him a talk to a girl, NOT LOOKING HAR, just giving her compliments and thing and a vibes round har, but the woman now, decide fi tek it serious like sey the man a go left him girl fi har, and start tell everybody sey how this yah man a look har and start spread rumors how him a cheat... WHY????? a so unnu FOOOOOL????

A man will TYPE anything to them over the net, and pretend to be all that the woman want him to be, yet still the woman tek it as gospel and think sey a so the thing set up and start twist up the story and SPREAD it fi please themselves so them can look like the innocent one in all of this..... why??? a so u self-esteem low??? or a so u easy fi trust???

I am sure a lot of men on here have "wrote" not done, but WROTE somethings on the net which is definitely not in their interests of doing, JUST out of CURIOSITY or CONVERSATION to get the women to pour out their feelings. Yet still the woman them TEK IT FI GOSPEL as to how the man stay and what he will or wont do... why???? people who know the TRUTH obviously sitting down and LAUGHING their asses off at you. Why are women like that????

So now i want to know:

*why cant a man be giving you a SIMPLE compliment???

*why unnu haffi go round and think sey a man a cheat just because him a TALK or TYPE to u like a human being????

*why unnu love go give GOSSIP bout things whey nuh go so????

*why when unnu FORM unnu IDIOTIC CONCLUSIONS BASED OFF WRITTEN OR VERBAL CONVERSATIONS (NOT PHYSICAL ACTIONS, i repeat NOT PHYSICAL ACTIONS) unnu nuh keep it to unnu self instead of TELL SOPHIA, SHAUNA, TOM, and HARRY???????

*why do you give men reason to tek us for "chicken heads"???????

*why unnu think sey unnu must try and gather so-called "DIRT" or SECRETS pon everybody?????? MEMBA sey when YOUR "DIRT" or "SECRET" come out a unnu EVERYBODY a go LAUGH afta!!!!!!

*I am sure that most people dont know who EXACTLY they are talking to on the INTERNET, so why are you so QUICK to BELIEVE what is TYPED????? lawdd man unnu fool eehh!!!!!

Ladies, please realise that MEN NUH KEEP SECRETS, anything said in the dark can come to light with men, (cause majority of them nuh mean shit whey dem TYPE pon the net or SAY over the phone) If a man send you a pic or turn on cam, that nuh look bad pon dem. But if a woman send pic being naked or a do deeds pon cam, a UNNU it a look bad pon

most women are the one that have "shame tree" and if the man dem must retaliate pon unnu and unnu rumors or so called "dirt", a unnu a go shame and not them, MEMBA THAT!!!!!! Stop acting foolishly cause when a man out fi revenge it NAH go pretty!!!!!

Everything that happen on the internet, can be SAVED and STORED and for those who have cam and doing unnu deeds, RECORDED. so unnu stop act like a bunch a fools and wise up and stop giving them reasons to believe sey we a chicken heads and believe everything that is SAID or TYPED, not DONE!!!!!!!!! So all who believe sey and a spread sey every man whey talk to them a look them, or a support them lifestyles, memba sey if that come out inna light, unnu caan even go face the man dem when them laugh afta you fi EVEN THINK sey that was REMOTELY POSSIBLE!!!!!

-- Edited by Crazypickney at 19:23, 2008-05-20

some gal just na no sense

fo real JQ and its a let down to our species sad

some girls just special

women more delicate and willing to go to the extreme to make a man happy

some a them act like they no got no sense when they ready

ll3949o49tp.gif

a true, every ra** thing man tell him them tek it inna them head. thats y some man think all a we are the same

Them need fi stop go round and think like that. A men sey sinthing to u and u a go tek it as gospel like some chicken head, then wah worst, a spread it like idiots pity

MZJA GENERAL
Some a dem gwaan like dem naav noh sense fi true but some just too sensitive at times. dat noh mean seh all a dem fool. lol

Being sensitive aint the issue, its when them start talk things whey, you as a man just a sey fi build a vibes, and spread it to the whole world like sey its a hard and fast rule and fi so-called mek the man look bad, a that a the stupidity!!!

some of them jus dont no better

well i was referring to this sentence when i said being sensitive: "A man will give a woman compliment and sey she look cute or she sound nice over the phone, (and him might left him lady fi u) and the woman them will tek it up pon them head and think sey a look the man a look them... why???? are you daff????" but after reading it again i realized that i misunderstood. dem one ya fool fi tru but mi know some sensible girls still deh bout. lol

lol @ pengo, now u see what i talking about. Yeah man, a them one dey mi a talk bout, the FOOL one dem lol

nh who get crazy wrath she all using words like chicken head an bare tings hehe my word dem get cp angry coppa pitch tme outta them ........ but basically sum women are light headed an jus quick to fall 4 stuff they dunno how to play along.personally i kno how to play games an i'll game with ur heart if u try game wid mine simple .but its tru cp they fall 4 everything a man tells em i dunni y still ah jus summa dem dat sigh

thats the thing steppz, women play games with men heart and know what they are saying aint the truth, so why are they quick to believe what the man saying is true? A man nah go spread sey a woman sey this or that u know, but a woman quick fi go talk things bout man sey this or that... why???? the same way how women play around men is the same way that men play around women. But who a talk?? only the WOMEN pity

nothing at all 2 say...but jus 1 comment...y r women fighting/arguing???

-- Edited by dainty_kay at 22:46, 2008-05-20

fi real, woman too dramatic. unu need fi chill sometime.

Some women are something else. You have to wonder at times what's really wrong with them but nuff a dem love the drama and mix up. They would never learn until they experience it for themselves. All I can say is let them continue until they see the light.

-- Edited by So_InTriCat3 at 22:55, 2008-05-20

mi cnt oppose gense dis cuzz a true ting "some" a di oman dem need fi jus think a lil moe

indstretzidledesign copy.jpg - 261.37 Kb

Check out -> InDstreetz.com | Home | About | News | Events | Gallery | Contact

FI REAL CRAZY PICK... BUT WHY U HAFFIE EDUCATE DEM MEK DEM GWAN STAY INNA DI DARK...MORE FOOL FOOL GAL FI MI....lol

1 2 3  >  Last»  | Page of 3  sorted by