A young Guyanese girl was going on her first date so her grandmother said,"Sit here and let me tell you about those young boys. "He going say let he hol' yuh han'. nothing wrong wid dat, hold han' wid he. Den he go seh mek wi walk back dam, nothing wrong wid dat, walk back dam wid he. Den he going to try and kiss you, you are going to like that, but don't let him do that". Den he going to try and feel your breasts, you going to like that, too but don't let him do that at all. Den he going to try and get on top of you to have his way with you. You are going to like that, but don't let him do that. It will disgrace your family big time.
With that bit of advice, the granddaughter went on her date. The next day she told grandma that she's very smart coz her date went just like she had predicted. "First he seh let he hol mi han an mi hold han wid he. Den he seh mek wi walk back dam an me walk back dam wid he and granma, he try fi kiss me an although mi did curious a move mi head suh dat him only brush mi jaw corner wid him lip. Den him try fi touch mi breast an a seh no, no, no, granma seh not to allow dat. Den wi sit down pon di gra** an true to yuh word granma him try fi disgrace mi family but as di sun shineth a swear a no go let he disgrace the family, I just turned over, got on top of him, and granma a well disgraced he whole family..."