i always wonder why do men uphold wit lesbianism. what about it excites a man. how can you possibles accept lesbianism and not accept homosexuality: dont be mislead i'm against homosexual.
but my question is why do men or most men accept lesbianism? whats so enthusiatic about it.
kmt, bun out homosexuality on a whole, whether two man or two woman. bun it out completely!!! Thats why we can never be better in the world, cause unnu quick fi jump up and cuss out man and man, yet still a unnu dat a enjoy woman and woman, unnu is a bias bunch
Mi feel seh ah di same reason nuff gal nuh feel no way bout gay man. Dem ah nuh threat to dem so dem nuh really business but mi seh fi bun out di whole a dem str8
no miss match round here. but, lesbian only rub up dem self together, dem nuh actually a f**k each other. fire bun a batty man weh a dig out the shit house.
kmt, bun out homosexuality on a whole, whether two man or two woman. bun it out completely!!! Thats why we can never be better in the world, cause unnu quick fi jump up and cuss out man and man, yet still a unnu dat a enjoy woman and woman, unnu is a bias bunch
CP U TOOK IT RITE OUT MY MOUTH 2 A DEM JUS WRONG AN DEM MAN YAH BIAS