England - Premier League 17:16 May 11 FT Birmingham C. 4 - 1 Blackburn R. FT Chelsea 1 - 1 Bolton W. FT Derby County 0 - 4 Reading FT Everton 3 - 1 Newcastle U. FT Middlesbrough 8 - 1 Manchester C. FT Portsmouth 0 - 1 Fulham FT Sunderland 0 - 1 Arsenal FT Tottenham H. 0 - 2 Liverpool FT West Ham U. 2 - 2 Aston Villa FT Wigan Athletic 0 - 2 Manchester U.
IMPORTANT POINTS
Manchester United retanin their title Fulam pulls off the great escape Everton qualify for europe Arsenal completes 4 straight seasons without any trophies poor arsenal fans
mi caa even explain waa happn to man city @positionor but hear wat di man dem start off with a high an jus pop dung during the stretch, EPL is a marathon, not a 100m sprint wait nuh di same thing happn to arsenal City fans ur not alone
mek we talk bout chelsea , how unu a try detract the focus from unu selves so , wha happen i thought today unu was gonna be the champions , we all kno arsenal is the NEXT YEAR TEAM so lets not try to make them and other teams the focus of this debate
NEXT SEASON MI SIDE, LETS JUST FOCUS ON THE CL TROPHY WEH WI A GUH CARRY CUM A LONDON arsenal inna london to :lol; mek mi b more specific STANFORD BRIDGE no Emirates JB mi not even a guh watse time an reply t u comment
hmm...wat about chelsea? we lost the cup cuz we drop points where we shudnt... we lost our COACH and that had a negative effect on the team early in the season we have rhass idiot grant a coach we side we were always against the odds we no have a side as big Man U...soooooooooooo
and despite all that...it was a neck n neck race...so wat u point!
arsenal is always the next year team yet dem caa win -- yow a bias game dat man u play - mark hughs used to play fi man u, look how him celebrate wen man u score di second goal