Mi nuh knw much bout ball game in a sense, but it is evident dat manu ago win bcz dem is a better team on the road chelsea nuh champions league match on d road. plus manu more experience cuz anuh d first finals dis fi dem and manu is a champion team. while a d first team fi chelsea inna a champions league finals. plus the manu side is so sick wid ronaldo, scholes, rooney and tevez compare to ballack,drogba and essien. dont think dat CHELSEA AV NUH ADVANTAGE OVA MANU BCZ DEM WIN D LAST MATCH DEM PLAY TOGETHER. remember a neva manu strongest side did use.
lol @ najah -- but look pon di fact that manchester united is playing chelsea, not arsenal r liverpool. man u hav dem worst football history against chelsea. from di dawn of time chelsea been givin man u problems. chelsea is tha only side that can beat man u (except 4 wigan on sunday ) but yea. history doesnt favor man u against chelsea an tha chelsea team is filled with experienced footballers who are determined to lift chelsea's second european trophy. man u side is relatively young an i dont think they have the real desire to win like what chelsea has. the chelsea team is determined to win especially after what they have been through from the start of the season. its destiny