Topic: FIFA PRESIDENT has vowed to end the dominance of the English Premier League's top four clubs.

*MZJA MAD MAN!!!*

FIFA PRESIDENT has vowed to end the dominance of the English Premier League's top four clubs.

The FIFA president is ready to wage war after seeing Manchester United and Chelsea reach the Champions League final.

Blatter believes the pair, along with Arsenal and Liverpool, are too dominant in English football.

And he hopes the introduction of new rules forcing clubs to limit the amount of foreign players they field will give other teams a better chance of success.

Blatter blasted: "Shall we let the rich become richer and say nothing?

"The big money is coming out of the Champions League.

"It's the biggest league in the world and practically 80 per cent of the income goes to the directly to the 32 participating clubs.

"This season, there were four English teams in the last eight, three in the semi-finals and two in the final.

"The Champions League has been very successful financially but it has also favoured national inequality.

"That's why, being in charge of football, I have to bring this item to the attention of the FIFA congress."

Blatter wants to bring in rules so teams will have to field five homegrown players.

He added: "This is the sporting situation but let us start with our idea of the six-plus-five rule.

"Then we will see what the difference will be in the future.

"This rule will be fighting against the monopolies of clubs and leagues.

"We are not fighting the problem of money but for the identity of national teams."

KRAZILY INSANE!

good for him

up2
f*king clown...ediat if him try do dat

he will b goin against the EU laws and i bet some other laws as well

that a f**krey.. the same way the other teams batta n fight fi reach where dem deh why cant the others.

TRU DAT MEK EPL SO STRONG.........DATS Y MI RATE BARCA EVRY YEAR E BUSS A YOUNG YUTE MANU CHELS LIVER ARS A BAA BUY DEM HAFFI BUY COZ DEM ACADEMY WEAK

d(^_^)b Da ReMix ExTreMisT d(^_^)b
hmmm

links we buy yutes king..den mek dem into stars

him a say dat because no french team nah go tru, f**kin idiot

-- Edited by christchung at 15:14, 2008-05-07

a f**kry go happen if him do that cause a the national player them mek english league reach so far

linko mi disagree, cristiano ronaldo never came to manu as a star, david beckam come outta we academy, scholes, giggs, roy keane , wes brown, teddy sherringham, wen we buy van nistel rooy him jus a come offa 2 year injury, an inna hospital fergie sign him, manu buil more star dan barca, we by ronaldo fi 10 mil, now club a offer 96 mil, an 120 mil fi him.

throwbaclogo4.jpg

*MZJA MAD MAN!!!*
yah Sino...mi rate how u kno u side history...mi did inna a discussion d odda day wid a so called ManU fan and we ask him to name 5 players that came thru dem youth academy and a pure baffle him a baffle...

KRAZILY INSANE!

cool nuh posti, a long time me say manu, from me start pree football, mi kno say a long time u bring chelsea to cuz di reasonin wa we hold wa day, cuz 97% of chelsea fans only start since 2003

-- Edited by Casino at 16:07, 2008-05-07

throwbaclogo4.jpg

if fifa do dis it ago hurt arsenal di most cuz, dem hav di least local players pon dem team, but a f**kery dat as up2 say, cuz arsene wenger kno talent an him no see non a england, him say france an africa str8, fifa fi leff di big side dem alone

-- Edited by Casino at 16:06, 2008-05-07

throwbaclogo4.jpg

up2
dat a tru still..but at the same time we got some british yutes in the yute teams n we bring some come to the fore but them jus lack disciplin n patience n dem we have better players in there so dem affi lef

dat f**kin ba**yman blatter ...weh do him ...couple yrs ago few Italians team Juventus & AC Milan was in da finals nuh baddi seh nuthin a few more yrs before dat Real madrid & Valencia did deh inna di final no baddi never seh nuthin ..as a couple english teams reach da finals lawd man reach pon top of the podium Bullet fi FIFA and dem shitty rules

United To The WORLD .......Come On U Red Devils

"H.M.G Status"
dat a pere phuckery

jefstarlogo.jpg

*MZJA MAD MAN!!!*
ya Sino...a pure fuccry FIFA a deal wid...somebody a push BLATTER button dem...mi know seh d big four still nah fret...cuz all dem wuda do (those who need to) is jus buy a couple english players

KRAZILY INSANE!