Topic: Win a date with D'Angel

Win a date with D'Angel

Michelle Downer, aka D' Angel. - Winston Sill

STAR of the month for May D' Angel is one of the sexiest female entertainers in the business with men constantly vying for her attention. This is the chance for one lucky male fan to win a date with the temptress herself. D' Angel is looking for one of her real male fans between the ages of 18-35 to spend an afternoon with.

To win the chance to interact with D' Angel up close, write a 200 word response stating why they want to win the date with D 'Angel and what they admire about her. Write to the STAR, 7 North Street, Kingston or e-mail to: entertainment@gleanerjm.com.

We are taking entries from Tuesday May 6- Tuesday May 20.

aaaaahhhhhhhhhhhhhhhh lolololololol

up2
mi a go try a ting...lol

mi a go write di letter fi win the dae

my yute a race u a run

psssshh lol if mi did wan win date as a guy i wouldnt wan no dat wid her ..her interlect so low it crazy lololololol :)

no

we nuh care bout dat..dat a go mek she run d gold mine quicka

blo*o*dclaat mi affi try win this
a mi dream this enuh

Mediazone help mi plzzzzzzzzzzzzzz

ra**s

d zone man dem a run in

she really desperate!!!!!!!!

for 1 if mi a any form a star mi wouldnt do diss but 4 di fallen angel she turn trash so man would want a 1 kill like any batter ears gal mi a go email jus fi fun cause 1 ting i would wanna ask her after mi push mi hood inna her mouth is why u choose fi left di killa fi di clown and wen she left him why diss him up so a so she no have no heart evil bitch but in the end mi big her up 4 f**king up di fish and sooo di Alliance at dem!!!!

boi e look like d angle a look a man yah now fi guh dash marco dean panlol

lol@kolonji u tek it 2 heart sah like a u ah killa

mi a go try & write seh mi have alot of money & dem ting deh so mi mus win

STAR of the month for May D' Angel is one of the sexiest female entertainers in the business with men constantly vying for her attention. This is the chance for one lucky male fan to win a date with the temptress herself. D' Angel is looking for one of her real male fans between the ages of 18-35 to spend an afternoon with.
She Des lol

oh gosh, nuff man a go write it just outta fun and boost har ego

Da Dutche$$
lolll write up 200 word response hmm

***S&J****

®ÏÐÐÏM ®¥Ð£®
the question is....does she f**k on di first date????

up2
same so dan....jus waan sample it