Topic: RISE AND SQUEEZE BY DEVA BRATT (kalashnikov riddim)

RISE AND SQUEEZE BY DEVA BRATT (kalashnikov riddim)

Intro:  ey boy you better piss a man who dead

When mi buck your brother, man will full it up a lead

You better hold your meds you violate you will dead

Deeeeeaaaaaadddd

You know say me will, squeeze the trigger

Till the nozzle run red hot, cool nuh dread locks

Nuh tell me say your head hot

Deva to the bratt is my name ,  and me nuh tek chat

You will get clap from the glock  and is a head shot

Dat step on the stage, end up in a dead stop

the fight at the anniversary inna the 1st round

Out him nearly get knocked

Hype alone mek you clump me wid the microphone

You miss the left you get the right alone

Den you pop out your rachet and ah shake

Me shoot u inna your face like my balloon

Rise and squeeze and spray

Pon the enemies..beat the Kalashnikov then

Ah duppy dem  , kill dem wey deva bratt say

Bulle-lele-lele-lit, cause dem go violate whaday

Pon the enemies.beat the Kalashnikov  then

Bulle-lele-lele-lit, cause dem go violate whaday..

When me squeeze copper and lead ah inna head

Kalashnikov with infrared

Mother and father ah weep and ah moan and ah beg

When dem see the x son dead

See im  pon the tv , hear pon the radio and it can be red

Yellow tape , forensics and feds

Him brain dey scramble like egg,. inna the air , pon the ground

Me sight ah few dreads

This is another prayer, oh no.copper hit him and him mother cry

When me aim and when it.fire , you done know

The ground is filling up with lotta flies.

When me squeeze the trigger

Till the nozzle run red hot, cool nuh dread locks

Nuh tell me say your head hot

Deva to the bratt is my name ,  and me nuh tek chat

You will get clap from the glock  and is a head shot

Dat step on the stage, end up in a dead stop

the fight at the anniversary inna the 1st round

Out him nearly get knocked

Hype alone mek you clump me wid the microphone

You miss the left you get the right alone

Den you pop out your rachet and ah shake

Me shoot u inna your face like my balloon

dem say dem bad from dem born?, dem nuh grow demself

Me left dem fi overthrow demself

If dem bad enough tell dem show demself

ey boy you better piss a man who dead

When mi buck your brother, man will full it up a lead

You better hold your meds you violate you will dead

Deeeeeaaaaaadddd

!!!!!!!!!!!!bless!!!!!!!!!!!!!!

DEVA 2 da BRATT.......

KUFF KWEFF!!!! correction king. "Me shoot u inna your face like my balloon" is like mike malone dada

an weh di second verse deh??? lol

good try clap yeh bt weh d second verse

2vcynt3.jpg

it deh deh. neva did a pree it good. sorry king. "When me squeeze copper and lead ah inna head

Kalashnikov with infrared

Mother and father ah weep and ah moan and ah beg

When dem see the x son dead

See im pon the tv , hear pon the radio and it can be red

Yellow tape , forensics and feds

Him brain dey scramble like egg,. inna the air , pon the ground

Me sight ah few dreads

This is another prayer, oh no.copper hit him and him mother cry

When me aim and when it.fire , you done know

The ground is filling up with lotta flies."

seet deh del

thanx fi di correction dem my youth, and me glad seh unnu read it again and find de 2nd verse.....lol

Mad ting. U versatyle yute. Bless

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**

actually factually