Intro
Me gal dem weh a happn, happn, hey
Me gal dem weh a happn, happn,
Me gal dem weh a happn
Wid u, u man caa beat him baton
Manhattan u shoppn
Mek dem keep chattn
Chorus
Mek dem deh stay deh
Gwaan watch u
Call u name an a tell a bag a lie
Weh dem a do
Weh dem a try caa stop u
To di top caa flop
U hold u head high
U no stay one place like statue
U got u visa every week wen u fly
Visa platinum, card u a flash to
Dem haffi watch u wen di champagne a fly
Verse 1
Gal come a model in a clothes weh she borrow
An kno seh it haffi go bring back tomorrow
Di clothes dem a tear
She in a pain an sorrow
She cant tell di owner she did borrow
In a har house waa furnish
Inside hollow
Chink in a matras
Crab louse, crab lo
Ants and roach a run di place like
Pablo Deablo
Look pon har an seh
Low me name u dutty gal u
Verse 2
Wat a gal renk and fasty like piss pot
Gal a chat u an she kno seh she a riff raft
Every man been there done that
An she neva get a gift wrap
U no see a bitch that
Even without the broom
Is a witch that
John crow weh fly down and pitch that
Old dog shit
Old stick that
U a hear me, me baby
Gwaan cool an kick back