Intro
U know its the bramma
And di teacha fi life
Me nuh go weh and come back wid knife
Chorus
When me go fi my own
Me a put shot up in a bwoy dome
Teacha mek a step up in a bwoy zone
Coulda beg and bawl peace,
Boom boom boom we a squeeze dem dead
Me beat, di mak 11,
*lo** a run in a di street
Crowd a draw
Body cover unda sheet
U dis bramma u shouldnt dweet
p*u**yy, boom boom boom we a squeeze dem dead
Verse 1
Wen we a squeeze bwoy dead and gone
Get lead and corn
Then bled and balm
Di bwoy dem a sleep in a bed unharm so me kick off di door kill Ted and Vaughn.
Skin get burn like craig dem song
Me nuh fling stone like fred and barn
Maxfield gun dem mek bwoy lay down flat
Like gra** weh spread pon lawn
Dem come a war and dem a gwaan like dem a fighta
Addi gas dem and me bun dem wid a lighta
Den me swing di 6 pants 2 side like typewriter
Bramma weh u a buss
BOOOOMMBB!
That hotta than ants nest king
Go fi my own a nuh conferencing
Bwoy head lef pon the damn fencing
The 6 pants,
A nuh pants lenght ting
A finga strenght
A nuh arms wrestling
By my side weh the clangs dem cling
One orda we buss it caa me song dem sing
We mek dem endz tun Iraq weh di b****s dem fling
Verse 2
When me go fi my own me business who waa come gwaan like dem caa bleed
Dem see me AK, Mark seet an dead
An a look, dem caa read
Kartel jus rise up this
In a bwoy face me just rise up dis
In a lungs shot squeeze
Dot eyes and twist,dead
Bwoy caa breathe
Me hav me gun in a hand
Wid xtra clips on my waist
Copper me gi pon a haste
*lo** haffi drip an a waste
Dem jus a lip an a trace
Dem jus a bitch an a waste.
Copper a put in a face
Buss my gun
Bwoy lie down flat
Me nuh bruce lee
Me nuh fight c****at
Me nuh jet lee
Me nuh try knunchaks
Wen this clap all di sky tun black
Thru bwoy neck man a fly gunshot
That hot, hotta than wen sylum pack
Guardman a peep like wen
Kartel i dun chat
Who fa dat
Chorus *2