Intro
Hey Naydo, Kareem, light it
Grades
Hey naydo
Verse 1
From u seh grades u naw fi ask
If it big like barb
Spliff, me brain a move sideways
Higher than highway
Like seh me deh pon a cliff
No coke nuh snort, nuh sniff
Highgrade is all me lift
Fi me birthday
Gal bring 3 pound a weed come gimmi and seh a me gift
Hey, me brain nuh need nuh visa fi fly
Why, me smoke di skunk and reach for the sky
Well in a badman party
We smoke and drink
Scent a the weed and mek the whole place stink
All who a smoke coke sink
Cause we hav di grades dem weh turn purple and di 1 dem weh pink
Good, di highest im smoking
Give me a light
It keeps my brain floating
To higher heights
Hav me a sing pon di highway
But me nuh foreignite
Is like a infrared in a me eye sight
Ch ch, a bere weed a light
Look how me eye dem red
Cause wen we smoke a di
Highest from west yeah
Bwoy smoke with me
It will lay dem to rest yeah
Cause wen me want di weed a way a west me gone
And me ganja farm a friend from St.Ann
Pack it up in a me jansport
Fi di transport
Chalice haffi light it
My brain is sailing
No worry bout di cops or what dem saying
Me smoke so til me fras yeah
Any weh u see me, me seh weed haffi bun
Weed,
Crush weed til we finga numb
Weed, blend it up wid someting,
Some ppl call it ash
We call it gum
Oooooohhh
It got me singing
Just tek a look in my eye
Hey Naydo
Repeat verse
Outro
Weed haffi bun (repeat)
I'm french n From Gwada 971 , represent
Big fos pa tout moun isidan ! ;)