OK SO I WAS THINKING TO MASELF Y IS IT THAT MEN LIKE TO SEE WOMEN MASTERBATE INFRONT THEM BUT THEY DNT WANA MASTERBATE INFRONT OF THEIR WOMAN? DO YALL FEEL ASHAMED OF MASTERBATING?
A NEXT THING WHY ARE SOME MEN AND SOME WOMEN SO AGGRESSIVE WEN HAVING SEX THEY USE WORDS LIKE BITCH AND ETC.IN WHAT WAY DOES THIS MAKE THE SEX BETTER?
WHY IS IT WEN A GUY IS SPEAKING ABOUT SEX WITH A FEMALE HE USES WORDS LIKE MASH UP DAT AN BUN HAR WID MI BOOTS AN STUFF?
DO YOU KNO HOW TO MAKE LOVE?IF U FEEL OR KNO SO PLSE STATE ON YOUR DEFINITION ON HOW TO MAKE LOVE.
wooii mi caa stop read dis, steppz sey sypda a call R bitch and bun R wid di boots lmaaaaaoo lllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmaaaaaaaoooooospyda wah yu a do ???????????.................. It makes sex better steppz when him call yu bitch cuz a just dirty talk, and dirty talk excite some man, in this case spyda like call yu bitch and burn yu wid boots .Some ppl lhave fetish, some like role play.
Me caan talk fi everyman but me feel say too much ah dem ah watch whole heap ah pornography an get freak out yuh see mi. Me neva yet wuk a gyal an call har bitch but that ah just me still. Ah de media spoil dem lol too much late night cinemax. As for bun gyal wid boots me nuh use boootssssssssssss
mi naa ttruble babes, mi a try help yu an spyda....but pon a serious note concerning the masturbating ting.spyda need fi back him fist !! if a dat yu want , spyda yu fi back it lllllllllmmmmmmmaaaaaaaaaooooooooooooooooooo it nuh fair fi she a mastubate fi yu and she naa get fi see nutten.
As fi di bitch calling. Steppz mek him call yu bitch.Just talk dity to him to, call him nigga and dem tings.
Mi nuh feel him fi bun yu wid boots , spyda yu must gentle.(as wah di bredda sey, a too much porn him a get dem ting deh from)Read more book spyda and not porn, dem porn deh nuh inna real relationship.
So in summary my advice is spyda back yu fist fi steppz lmaooooooo, and stop burn. and steppz mek him talk dirty to yu
Well mi tink sum men feel its sexy 2 c a woman masturbate coz derfe jst puttin dere finger in suem. I guess it wuldnt look 2 sexy seein a man tug on his ting n makin faces.
A nxt ting, I only talk dirty 2 women who want me 2 talk dirty 2 dem, n more tym dere not wifey material. Dere jst sum1 I see as a 1 fling. n dats coz it makes it more exciting. Dat answer ur question?