CANADIAN: Excuse me little girl, can I fit in there? JAMAICAN: Hey, pickney, small up youself! TRINI: smallie, gimmeh ah pass dey BAJAN: Scotch rung!
CANADIAN: That woman is overweight. JAMAICAN: Lawd, look how she fat and spread out like mash bullfrog. TRINI: Oh jeesan, dah woman realllll fat BAJAN: You, she big as shite ya.
CANADIAN: You are such an attractive woman. JAMAICAN: Gal you look like fresh vegetable. TRINI: Darlin', yuh lookin' real good BAJAN: Psssstt ! My friend!
CANADIAN: I really would like for us to be intimate. JAMAICAN: Gal, mi wan be wid you. TRINI: Chek nah, ah wan tuh breed yuh. BAJAN: Yuh gunna gimme piece or wha?
CANADIAN: There are a lot of men out there that I can date besides you. JAMAICAN: Tree no grow in me face yu know. TRINI: Real men chek fuh me BAJAN: When one door shut anudder one does open.
CANADIAN: He is such a womanizer. JAMAICAN: Him walk bout like dawg, every light post him si, him haffi stap. TRINI: Hees ah real sweetman BAJAN: Heez de man.
CANADIAN: You really should get him out of your life dear. JAMAICAN: Dat dey man jus a block traffic, tell him fi ease off. TRINI: Done dat man oui BAJAN: Yuh should leff he raaaaassshole!!!
CANADIAN: He is such a kind, sensitive man. JAMAICAN: Him a saawfas man. TRINI: Heez a sorfman BAJAN: Heez a buller !
CANADIAN: You have a crumb on your face, dear. JAMAICAN: You look like when fowl come from mango walk. TRINI: Yuh have ting on yuh face BAJAN: Uh uuuh!!! Wuz dah on you face???
CANADIAN: Oh, I see you are entering puberty. JAMAICAN: How you face bumpy-bumpy like grater so? TRINI: Yuh face real juk up BAJAN: Ya face look like a ripe sour-sop.
CANADIAN: Honestly, I don't know the answer. JAMAICAN: Ah wah you a bodda me guthole fa? TRINI: I eh know! BAJAN: WHA???
CANADIAN: Hors d'heurves JAMAICAN: Ah wah dis yah likkle sinting you a gi me? TRINI: Wey de food ? BAJAN: Horse Derves.