You pick war wid people , me pick war wid yu Ah the same thing Me noh inna the run up and down ,and the hide under Bed ya wid bregin.. Come ah talk bout bad man ah pree you All now bad man noh glimpse him Bear gunshot me go let out and it terror pu**yole Like ah death inna de drench skin
You say that busy signal fraid aidonia, you say you dont When you fi war with the deva, you wah tek forever The people find out you run The amount ah time, when me say see me ya See the war ya And dem ah back down..you see say dem ah bait , dem a clown They came to take their place , but not on the throne When me nah look you , rum dey inna me head but me nuh Punk outdexter me shub off your friend You little cub scout Your face get punch , three grills get thump out Next morning you wake up with a buss mouth People ah ask if you coke or drunk out After you file fi me say say you guh jump out Frighten you frighten like a fish you frighten The lyrical war you guh punk out
You pick war wid people , me pick war wid yu Ah the same thing Me noh inna the run up and down ,and the hide under Bed ya wid bregin.. Come ah talk bout bad man ah pree you All now bad man noh glimpse him Bear gunshot me go let out and it terror p*u**yyole Like ah death inna de drench skin
When you say you noh fraid of no flesh Me never know you mean lobster and chicken breast As far as me see it , if ah war and it sweet like beef Deva bratt ah deal with it best In peace you will rest ,when this thing ah press The lyrics me release ,the peeps dem ah request Ey You noh wah me mek your pull over turn mesh You already get a right , den suppose ah the left
You pick war wid people , me pick war wid yu Ah the same thing Me noh inna the run up and down ,and the hide under Bed ya wid bregin.. Come ah talk bout bad man ah pree you All now bad man noh glimpse him Bear gunshot me go let out and it terror p*u**yyole Like ah death inna de drench skin