Smoke highgrade.
Forever.forever.forever
Bramma
Until that day , when the clouds open
The clouds open , Im forever smoking aaah
I will never get caught inna cocaine
Me nuh inna those things..weed keeps me floating aaah
That day when the clouds openthe clouds open
Dont think Im joking
I will ever be forever smoking.me noh inna cocaine
Weed keeps me floating.
Until that day, when the sky open up
Me still ah smoke inna me lungs weed soaking up
And it go rise me, keep me woken up
If me nah smoke weed , inside me feel broken up
and even when me dead and gone, when you look up to the sky
spliff ah put up to the sky and ah me dat ( bramma)
weed is all I need from birth ,but when me old ah weed from earth
until that day , when the clouds open
the clouds open ,Im forever smoking aaah
Me nuh inna those things ..weed keeps me floating aaah
Me smoke achi weed choppa stick chop
Buy a big pound of lamb chop ah the proper stick that
Me smoke till its a drastic act, smoke till me hear
.. go (blow) like when plastic pop
To the weed me ah grip like a locksmiths lock
Me nah stop smoke till me casket drop
Wey in me house wey in a box it stack
Mek me brains melt like plastic hot
Ha ha ha you know its
the b****er bramma
yow glen ah just ah ganja man vibe
frost to the f**kin sky
Jordan , chimney.forever smoking
BRAMMA