Publicist Christopher Campbell who was allegedly 'boxed' by Mavado and beaten by members of his entourage will be making a public statement later today on the incident that was triggered by a story on a local entertainment website about the Alliance singer.
a meeting is planned for this evening with principals and stakeholders in the entertainment business, artistes, producers and Minister of Entertainment Babsy Grange.
In the meantime, there are several rumours circulating around David 'Mavado' Brooks whose show scheduled for Saturday March 16, at Miami Soho Studios was disrupted after an altercation outside the venue left one key member of his entourage, Chase Cross, nursing a near-fatal knife wound to the neck.
Sources told us that after receiving the wound, the young man complained that he could not feel his legs or lower extremities. The police arrived soon the stabbing incident and an ambulance was called to take him to the trauma unit at a nearby hospital.
jah kno a nuff beat up chase cross get inno, mi rate him still cuz a loyal soldier, but him a vado cuzzin him shulda be more secure, than the other soldier dem, atleast a so me woulda do it, na tell a man how fi do dem ting still. Athough ah beenie an kartel me say str8, mi no wa nuttin bad reach di gangsta same way, so certain vibes affi go tone down, big man ting! him affi go watch wah him do keenly, cuz bare tings a reach him, an dem p*u**yy ya a look any reason fi prison him, wid dem bad mind self.
a dem f*kry yah a fcuk up d bizniz...man dem fi kno dem self n stop mek life imitate art.
all if a mi like chase cross now mi stop par wid vado..as much as a mi cousin. memba him get shot laas yr cuz a d gully gad fi a loose gal. dem yute yah fi sort out dem ting betta rasta
man ready fi throw blame and no kno di true story i hope im recover cause im look like im coulda eat a food outta di music ting plus mavado a gangsta so gangsta tings will happen deal wid it by di way nuff report fi get tump inna face think a now