Yow to me that means he doesnt know who god is.... him seh ppl say him must guh a hell...... and him say p*u**yy mi nuh must know god........ means that a di devil a fi him god! how unnuh see it?
damn lol unno love kartel name eeh basically if he is a freemason he is if him evil him evil who nuh waah lisen him chune den nuh baddi naah force unno lisen alliance den a fagan fraternity nobady naah hold ah gun to unno hed ah tell unno fi lisen kartel dammmmn unno jus love him name suh .at the end of the day every1 has their own beliefs man damn
a wha do stepz? she an kartel mus share the same veiw. me nuh kno wha do dem bwoy... listen Movado's dont worry... him gwan like he is god.. i can only assume that the artiste's lyris r fueled by the attention an praise they get from the ppl around them..an us who listen their music...they see the influence they have on ppl...an like it a guh to dem head now... them a geh swell headed..an feel invinsible.
yow unnu lef kartel ya man....cuz nuff a vado tune dem a sing like him a god...nuffi worry n dem f*kry deh....wen vado sing bt murda pikny inna prom n dem f*kry deh uno no see dat wicked??? me seh EMPIRE 2 D WERL'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :BRICKO:>>>>>>>>>>>>>>>EMPIRE 2 D UNIVERSE N BACK