Topic: I-octane - Different page

Posts: 9753

I-octane - Different page

Artiste: I - octane

Label: rated r records

(Intro)

Ah ah

Whats up

It's I-Octane representing to the world

(Oh yes oh yes oh yes)

I guess you all wasn't ready for this one.

Chorus (repeat x2)

Jah put I on a different page

He once said works of the meek want waste

So I won't sit around and gaze when the fire

Deh yah so fi blaze (oh yes)

(Verse 1)

I read the book that Rastafari wrote

I and I gain knowledge now I'm so high (yea)

From the dungeon he rose I he chose I but note every man

below

Hey none above the most high he gave I options never force I

But gi mi di fire fi bun up jackets and bow ties,

(Yea) give a damn about I but I

Won't cry wont try, cause blessings is assured none

Can demote I

So tell dem Jah him our god

And if a rings him a our lord, praise him cause blessing him

make shower hard. Everyday we lock a hour psalm

Pagans cant stand guard wicked man heart shallow

Cause Jah a lead on dem nah follow

Like swine inna dem own mess dem wallow,

But Jah mek me firmer then any wall any column

Have news for them like shalom.

(Repeat chorus x2)

(Verse 2)

Oh yes hey

Mount Zion is I destination

Well this was way plan

Lock a reverence inna Jah I stay strong

Africa I hail from, wah drums a beat

Meds weh sweet

Turn up di fire pon pagans

Because dem no rate di master

That's why dem face disaster

That's why retribution tek dem sons and daughters

Mi life pagans after

Jah sail I cross the water

Slew adversary that mi charge fah

(Hey) so when the hills sleep and the valley deep

Wicked man a move *lo**y in the streets

Jah never mek mi knees weak

Haffi hail him a so mi see it (yea) Jah name is love,

All I gain is love

(Repeat chorus x4)

Posts: 8047
THANK U

Posts: 1050
propa crazy