Jehovah guide mebe my guidancegreater salvation for meJehovah guide mebe my guidanceno they could never stop me
Chorus:I'm on the rock (Im on the rock)higher than I and I (higher than I and I)Jehovah guide meI am on the rock (I am on the rock)
go tell my enemyI am on the rockselasi guide meand a me them cyaaa stopI will never look back
look how much thing them try (look how much thing them try)and every thing fail (and every thing fail)tru mi born pon the gullynuff a try fi tek mi lifeand waaa mi go a jail (dem waa mi go a jail)
with helicopter inna the air (helicopter inna the air)bright light a shine a grung (bright light a shine a grung)dem say nobody move, nobody runfrom the river to the bank lock dungthem nuh know which part mi turn
Chorus:cause I was on the rock (on the rock)higher than I and I (higher than I and I)Jehovah guide meIm on the rockwooooie
go tell my enemyI 'm on the rock (selasi-i)selasi guide meand mi never look back (emanuel)a me them cyaaa stop
Verse few:music a gal over guntell dem nuh stop the funcause if them stop the funthem muss prepare fi stop the gun
the yutes dem *lo** a rundung deh inna the slumdem mek a bag a promise and naw fulfill nonemama cry outyu think dem response how much innocent yute die outlook how much sell them sell and noweh dem naw buy outif revolution shoulda start them rich enough can fly outselasi-i
Jehovah guide me be my guidance greater salvation for meJehovah guide me be my guidance no they could never stop me
Chorus:Im on the rock (Im on the rock)higher than I and I (higher than I)Jehovah guide meI am on the rock (Im on the rock)go tell my enemies (warn them)mi nuh gone nowehtell them fi change them waysselasi-iyeahhhhhhhh
Jehovah guide mebe my guidance (be my guidance)o lord o lord