Yo Jigsy, get mi gun dem togetha, cau we badda than Bin Ladin and him thousand brodda
Verse 1: Some breed a gun weh man a buss some bwoy nah have dem Mi been let in di Mossberg inna college mi have dem Di war cold nah dun, Reagan and Gorbachav dem Deh put it in pon di slop, then mi know shotta solve di problem May we put a bullethole inna yuh face wid one a di magnum Or a 12 Gauge bullet big like one a di con cod dem solve di problem
Chorus: When we, rise up di gun a nuh fi fun we a go beat it beat it Police a come we nah go run we still a beat it beat it Some bwoy dress off dem gun dem model like Victoria's Secret A when di warstart and get hot di same one run wey leave it Mek sure get a gun and yuh keep it Cau any word we seh we a eat it M-16 deh pon repeat it cuaght in yuh brain leak out every secret
Verse 2: When yuh ready motherf**ker do yuh ting buss di calico di uzi anyting weh yuh a bring A nuh pawn a nuh addict mi nuh inna runnin Mi ready fi buss it up mi a di king in di gunnin Silence di beretta nobody nuh see a ting Paramedic a fi go wey Mr. Madden fi come in Cop a clip in like f**kin chcien wing Cau so we gun in gun in a nuh busy a nuh bing Full a bank full a killa full up of gorilla Nuh gorilla weh dem inna forest a chill a mista Mi seh killa bruk a dilla shot head off propella Portmore rise askella
Chorus: When we, rise up di gun a nuh fi fun we a go beat it beat it Police a come we nah go run we still a beat it beat it Some bwoy dress off dem gun dem model like Victoria's Secret A when di warstart and get hot di same one run wey leave it Mek sure get a gun and yuh keep it Cau any word we seh we a eat it M-16 deh pon repeat it cuaght in yuh brain leak out every secret
Verse 3: Hey! Tell dem seh we caan do nuh betta Addi is di double maker so mi set a life taker Don't mek a troublemaker beat out di beretta True shotta dem mek a get a wey kinda brodda We nuh light a nuh fedda cop a shot on anodda Weh yuh feel like whetha yuh a doop or a dadda So mi love squeeze hamma fo' fo' big momma New glock dat stamma dadda dadda dadda dadda dadda Who badda? Cold like winter in Canada Badda dan Bin Ladin one thousand brodda AK longa than a ladda, a war weh yuh ratha