Frresh lyircs off the *la*hck AIDONIA THE RHYME BANK...... Ja's Most Wanted
CHORUS
y dem wah fi see mi fail dem nuh wah see the fans and see mi rail lock mi up fi see di rail fi di jail seh dem nah gimmi bail who mi a bun out the badmind ppl
dem fight me any time dem see da yute yah try mi nuh plan fi dead but mi dem ago tell a shooter lie seh kuff kuff wid mi phone fi rob the suit a tie seh mi anuh.................... a group a guy dem seh bullet weh shoot and fly man and nearly lose a eye gyal a run up and dung drop pon the grung till dem briuse a thigh dem seh a who addi a u daddy and movado whole heap a tools a buy see it deh the news yah fly the eyes deh pon da yute yah crime
nah fret mi calm when mi run remand visit gun jail get anything weh mi demand ............................................... as mi bun mi spliff a cigaratte mi put mi lip on mi kentcuky float in bisciut drinks a and me corn nuh sleep pon grung fi willy bounce short man disarm try misarm tired fi see di police wid the tickarm gotta live on road weh me is on
chorus
bless mi jah cuz some a dem a seh mi head dem want it so di gun dem bury dig up from weh dem plant it and a seh dem ago buss it pon mi and it nah stick wid dem dutty mucky mind weh dutty like a arm pit MOST HIGH JAH mi head a yuh a guard it show mi di path so nuh gi dem nuh loose target fi dem clatt it and mi lie dung in a casket thunder clap wind drive weh the shark quick so dem seh dme a mi fren mi dem cah trick quick fi seh dat dem see when dem neva saw shit some dj wish mi voice and jaws it fi dem lyrics yah to how mi flip and cross it but a *la*hdd in ami body nah drip not a bone in ami body nah chip God keep pumping mi hear beat till mi old and mi walk stick one question fi di badmind ppl mi afi ask it
plead my cause o lord for those who stirve wid me fight against those who fight against take hold a shield and buckle and stand up for my own also draw out the spear and stop those who pursue me say it to my soul your are my salvation let those be put to shame and brought to dishonor who seek after my life let those be turned back and brought to confusion who *la*hck my front let them be like charkle folded wind and await the age of the lord..........