Topic: What Have I Done-Bugle

PIMPN BOSS
Posts: 1805

What Have I Done-Bugle

Intro

 

There are so many unanswered questions

so much unanswered questions

Bossman, let me ask yu di last one.

 

Chorus

 

What have I done to you

Why yu waana treat me like a criminal

Im not no criminal

What have I done to you

Why yu waana come to my funeral,come at my funeral

What have I done to you

Why yu waana treat me like a criminal

Im not no criminal

What have I done to you

Why yu waana come to my funeral,an I mean dat literal.

 

Verse 1

 

Through me excercise everyday

And mi start get fit

Hypocrites a look fi mi wid extension clip

But as long as mi mi have life mi nah quit

Dis a real life is not nuh movie nor nuh skit

Wha dem a pray fi see

Dem nah go see

Mee innah nuh cemetry

So di praya weh dem a pray nuh necessary

yes mi glad seh jaja mek mi kno mi adversary.

Everyday dem a hope an a wish, fi see mi bury

cause di opposite of love is what dem cherish

Dem nuh waa fi see mi pan di terrace

Nah go down and putting up resistance like Berrace.

 

Chorus

 

verse 2

 

Dem say a bag a things

Dem neva need fi say

When it come to the test yuh hear

say dem neva mean fi say

Weh dem say dem shouldnt dream fi say

But memba say hear say dat a weh people say

Things dem put me through only father God

Know it grieve me

Caan believe who mi think was mi friend deceive mi

Thanks to mi parents who conceive mi

Everybody else can go dem f**king ways and leave mi

 

Chorus

 

Verse 3

 

When dem see yuh dem smile and gwaan like everything nice

It's no surprise

Just look what Judas did to Christ

It wont be accepted

So dont appologise

For all di shit yuh put mi through

Mi nah go compromise

Dont be apologetic, cause things are not

God be copacetic, forget it

And dont let let it pess yuh anymore

Im asking you di same question I ask before.

 

Chorus(Different)

 

What have I done to you

Why yu waana treat me like a criminal

Im not no criminal

What have I done to you

Why yu waana come to my funeral,come at my funeral

What have I done to you

Why yu waana treat me like a criminal

Im not no criminal

What have I done to you

Why yu waana come to my funeral, come to my funeral

 

Outro

 

why, what did I do

Dont ask mi

What did I, do

Dont know,dont know oo

What did I do,do,do

What have I done to you

Why yu waana treat me like a criminal

Daseca no criminal

What have I done to you

Why yu waana come to my funeral,come at my funeral

What have I done to you

A DONIA ME SEH STR8

Posts: 8047
mi jus hear dis song today an its nice thank for the Lyrics

**MZJA GIRLS INTERVIEWER**
Posts: 2514

Image and video hosting by TinyPic